Måndag.

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-31 Tid: 09:54:17
Allmänt Kommentarer (0)
God morgon folket nu är det måndag och jag sitter i skolan har rast till halv 1 nu :-O .
Är sjukt trött kunde inte somna inatt vet ej vrf för jag var sjukt jävla trött men det funkade inte i alla fall...orkar inte skriva mer.

Söndag.

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-30 Tid: 15:56:02
Allmänt Kommentarer (0)
Det är söndag och jag känner mig helt sliten alltså :O ändå har jag typ inte gjort ett skit alltså.
I torsdags så åkte i alla fall mamma och stefan så sov emilia här :-) träffade jasse jocke och någon när vi va nere i centrum :-P ,fredagen gjorde inte så mkt va med bengan hjärtat och några. Igår va jag med nadja och några sen rymde jag därifrån med syster träffade hanna,jasse och jocke. Väntade på korven och nadja. Sen hände väll inte så mkt mer nadja följde med mig hem och sov vi sjöng även sing star. Nu har mamma och resten kommit hem också känns rätt skönt faktist har varit skönt att vara ensam men ändå skönt att dom kom hem nu tkr jag :-)
Ikväll händer väll inte så mkt mer än att ta det lungt tror jag.


Skolan.

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-27 Tid: 13:16:37
Allmänt Kommentarer (1)
Hejhej, Nu är det torsdag och jag redan slutat skolan för dagen och klockan är bara runt 1 nu, Ska väll snart promenera hemåt men vill inte somna för då kommer jag inte kunna somna inatt :-O.
Men vad ska jag då göra ? kolla på tv? då somnar man

Jag och malin hade en liten otur nyss men som vände nästan lika fort...vi stod och tog kort med webcamen här i skolan sen kom vi på "Shit vart fan hamnar bilderna?" men fann dom lika fort som tur var :-)
Nu ska jag rulla ut härifrån men slevar upp en bild!


God kväll!

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-23 Tid: 21:51:27
Allmänt Kommentarer (0)
Igår var det håbo dagen här i bålsta, det var inte så kul på dagen :-P . Men vi hade bokat bord på kinan till kl 6 :-) åkte dit med några st sen drog vi hem till oss mammz hade fest med släkten och hennes vänner sjöng sing star och sånt jag hade jätte trevligt om jag ska vara ärlig och min baby emilia sov hos mig :-) , det fanns respekt lösa människot där också som jag blev lite irriterad på. gick även och mötte mt på natten där och shiiit vad jag garvade hahaha.

Imorron är det skolan igen och jag känner verkligen inte att jag orkar dra dit :-O men jag måste ju dit och där ska man träffa dessa bruttor som kommer upp på bild strax även malin och Mt men dom är inte med på bilden... och ignorera pojken på bilden.


Men nu ska jag kolla lite tv och sedan sova upp tidigt fixa sig möta kyckling sen malin sen skolan :-P

puss på´t

God morgon.

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-22 Tid: 11:03:00
Allmänt Kommentarer (0)
God morgon, har precis vaknat. Har ont i huvudet idag lite drygt fasktist :-/, idag är det håbo dagen vill egentligen ner dit men det spö regnar ute så inte så kul...Ikväll blir det kina mat med mina babes :-D längtar typ redan bara för att det är så jävla gott!
Efter kina maten ska vi hem hit och sjunga sing star och skit :-P.

Min älskade lille syster moa som är 5 bröt armen igår :-/ tycker verkligen synd om henne stackarn...Men hon verkar inte ha så ont idag när jag träffade henne, så det får man hoppas!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen...


Allvarligt!

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-22 Tid: 00:32:13
Allmänt Kommentarer (1)
allvarligt vad händer med världen? människor har verkligen problem med att vara ärliga nu för tiden!!
jag blir så fruktansvärt besviken alltså...det kryper i hela kroppen bara jag tänker på det...du sa vänner för livet?
märker det då gör man som du va? förstår inte vad jag gjort dig? du har verkligen börja bli konstig...du är inte samma gammla vanliga snälla,du har blivit otrevlig mot mig utan anldening, annars vill jag gärna veta vad fan jag har gjort !!

Jag saknar dig bara mer och mer...det här funkar inte alltså!! det går inte att koppla bort dig.
Jag vet att jag borde ge upp, men det är så jävla svårt!

Emilia vet exakt vad jag pratar om för hon har suttit och lyssnat på min skit i 40 minuter idag det tackar jag för.
Du betyder så extremt mkt för mig baby! våga aldrig lämna mig mitt hjärta!!

Första skoldagarna.

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-19 Tid: 11:20:47
Allmänt Kommentarer (0)
Hallå där, sitter i skolan och ska strax gå och äta lite lunch :-)
Det är väl helt okey att gå om handel men känns ändå lite surt att inte gå i 2:an. Har rätt rolig klass, går ju med najda,korven,mt och camilla :-P men saknar ändå min gammla med marre och robbin :-/
har inte så mkt mer att säga just nu mer än att det är lunck dags :-D är skit hungrig hahah

Födelsedag/the voice.

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-16 Tid: 14:48:13
Allmänt Kommentarer (4)
Fredagen var till för att fira ankan som har fyllt år. De började hemma hos tony med smörgåstårta och bål xD,sedan blev det musik och små prat och det var riktigt mysigt tkr jag :-),Sedan drog vi vidare till nadja och jens och fortsatte där. Det var också riktigt trevligt...sen när vi skulle gå därifrån blev det lite knas men det är bort glömt osv nu så det tänker jag inte ens gå in på!

Lördagen skulle vi ta 20 i 3 tåget till stan och chilla sen gå på the voice, Men kom inte iväg först 10 över 5 :-O men vi satte oss vid vattnet och glodde pratade och sjöng typ. Sedan när klockan närmarde sig halv 8 började vi gå mot kungsträdgården, vi stog vid en plats när alla skulle pissa så vi skulle mötas där efter vi pissat...när alla kommit tillbaka så försvann ALLA ifrån mig och jossan så det vart så att jag och hon fick gå och leta och ringa efter dom men inget svar i början. Sedan fick vi tag på robin och han sa att dom skulle komma dit där vi var, Men efter över 1 och en halv timme bestämmde vi oss för att dom inte skulle komma. Så vi gick mot tåget och fick tag på robin och jepser...vi skulle mötas på centralen så vi fick inte hoppa på tåget, Sen kommer robin ensam...jepser hade hoppat på tåget. Efter ett tag ringer robin tony och dom då satt dom tydligen bakom oss xD , men blir riktigt less för denna kväll sög...ensam hela kvällen med syster när vi skulle vara allihopa. Och att behöva stå och vänta på dom men att dom inte kommer gör en riktigt irriterad och massa skit gjorde en irriterad...någon körde på dålig stil och blablabla...
Men nu orkar jag inte skriva mer!


God morgon!

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-13 Tid: 10:52:25
Allmänt Kommentarer (0)
God morgon allihopa,idag vaknade ja av mig själv vid halv 11 :-O bra jobbat eftersom skolan strax börjar. Idag är det fint väder sol och nästan inte ett moln på himmlen...nice!
Igår träffade jag min bejb som kom hem men det var dock bara en snabbis så vi ska ses idag också!
Men just nu ska jag nog snart gå och äta lite frukost sedan ringa min mor som ska plocka upp mig när hon slutar eftersom kag sov hos min far inatt.

ha en trevlig dag!

Halloj!

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-12 Tid: 16:47:05
Allmänt Kommentarer (1)
Igår tillbringade jag kvällen me kyckling :-) satt mest och pratade om allt och tjockade lita grann xd
Just nu sitter jag hemma hos baby korv och chillar och funderar vart dagen leder en idag.
Min käre vän jennifer kanske man ska träffa och EMILIA som kommer hem idag :-D hon och jag har massor att prata om som hon missat denna vecka hon varit borta.



Problem!

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-12 Tid: 16:44:46
Allmänt Kommentarer (5)
Jag harett problem som är mycket svårt att avgöra !!
jag saknar mitt svarta hår men vill ändå vara blond och alla säger olika om hur det ska vara...hjälp mig ska det vara svart eller blont?

 

Hellu.

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-11 Tid: 13:22:29
Allmänt Kommentarer (0)
Hejhej,inte kunnat skrica på grund av att jag inte har en dator hemma...just nu sitter jag hemma hos baby korv ska strax gå ut med hennes vovve :-).Imorron kommer min baby emilia hem änrligen :-D. Dom senaste dagarna har jag mest vart med mina älskade vänner dock inte allihop men några av dom,idag vet jag inte vad jag ska göra riktgit.

Sen har jag även varit i skolan och fått veta att jag ska få börja om hp, får se till att sköta detta nu så man får sluta någon gång.
har inte så mkt mer att säga nu hare*!

...vet bara att jag inte vet riktigt vad jag gett mig in på...du finns fortf.


Äntligen!

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-07 Tid: 19:04:19
Allmänt Kommentarer (0)

Mina babes har äntligen kommit hem nu :-D ska vara med dom ikväll och det kommer bli bäst!
Går dagen var mysig...men slutade inte lika kul, ingen lyssnade på mig hahah och jag blev irriterad på syster min, men sen blev jag även glad över att hon gick med mig :-)
De var väldigt kul haha.

Idag vet jag varken vart kvällen börjar eller slutar :-P
pusspå´t


Mysigt !

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-06 Tid: 17:26:26
Allmänt Kommentarer (0)
Ikväll blir det allt bra mysigt :-) ,vi ska sitta här och grilla hemma hos jesper och dricka lite...och jag är SVIN hungrig alltså.
Men men igår fyllde ju då min mor år så det blev mysig middag hemma hos oss med släkt sen följde även robin och jesper med och käka och sen drog vi hem till jesper och chillad :-) trevligt!
Idag har det inte hänt så mkt vaknade sen satt vi och chillade sen ner till centrum och köpte dricka sen hem göra sig iordning sen hem till jesper igen nu sitter vi här ska snart sätta igång grillen Mumsigt :-P haha dör nog av hunger snart !

Sen kommer marre och christer även hem inatt :-D älskar det saknat dom så mkt !!

Men ska vara social nu puss på´t

So many tears in me have fallin, so many steps I have been crawling.

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-05 Tid: 10:39:58
Allmänt Kommentarer (1)

igår satt jag och funderade...och funderade, Jag kom att tänka på vrf jag gick med på att bli behandlad som jag har blivit av dig de senaste året. Jag mådde sjukt bra när jag var med dig...men sen kom  det och de va inte bara en gång som jag lät dig beteé dig som du gjorde, du ljög hela tiden men jag sket i det då. Kärlek som sagt gör en blind!
Drf har jag bestämmt mig från och med nu skiter jag i dig, jag mår nämligen bara bättre och bättre för varje dag som kommer och jag har dom bästa vännerna man kan önska sig !!
För  tillfället är mitt liv toppen med mina vänner, även min syster som alltid finns för mig !
Det är sommar och marre och christer kommer snart hem!

så jag älskar´t!!!


God morgon!

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-03 Tid: 14:44:27
Allmänt Kommentarer (0)
Vill börja med att säga att mitt huvudvärker och jag är sjukt trött :-O...sen kan jag fortsätta med att säga hur mkt jag saknar Maritza,Christer och  Robbin !!
Snart kommer i alla fall marre och christer hem i alla fall :-), robbin är hemma så ska försöka få hit honom imorron på en fika och skit snack eller något sådant. Önska mig lycka till :-)  

    

Sen måste jag även önska MT lycka till på dina spelningar du åker runt och gör i veckan.

Nu ska jag hoppa in i duschen och se vad som händer senare ikväll
/ Mandy

Man tackar, man tackar!

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-03 Tid: 02:14:31
Allmänt Kommentarer (2)



Denna snygging har nu fixat min design och jag är mkt stolt över den :) haha man tackar ida snyggot!!
Spana in hennes blogg, finns på sidan vid namn ida!

Men vrf jag egentligen skrev detta inlägg var för att tacka snyggot för att hon tog sin tid att fixa min blogg så den blev snygg.

pusspå´t


God eftermiddag.

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-02 Tid: 20:26:50
Allmänt Kommentarer (0)
Idag blev det så att man sov länge till nästan halv 2 tror jag att jag sov :-O Men låg kvar ett tag i alla fall och slöa gick väll upp kanske 5 över 2 och käkade lite och pussade  på min super gulliga lillebror matheo :). Sen vaknade äntligen jossan och robin...men han drog lika snabbt som dom vakna och jossan hoppade in i duschen så då satt man själv igen. Sen kom syster tillbaka och vi har absolut inte gjort ett skit idag...men nu ska vi strax gå på sibylla och äta lite granna, på grund av att far inte är hemma så fick vi pengar :-p. Ikväll inte en aning om vad som händer!

och snart kommer marre och christer hem :-D saknar dom och även min lilla robbin!
och snart börjar skolan igen...ska ändå bli rätt kul att slippa sitta hemma och bara vänta på att något ska hända.

Nu ska jag dra till sibylla och äta lite...mumsigt!



här är lille matheo...men nu ska jag gå och möta jesper och robin med syster :)


Skaffat blogg.

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-02 Tid: 05:34:26
Allmänt Kommentarer (0)
Nu är det så va att jag har äntligen skaffat mig en blogg och jag ska försöka hålla den upptaderad eller vad man ska säga. Idag är de lördag och den har varit riktigt lugn hyrde 2 filmer med syster och hennes pojk, det blev "i taket lyser stjärnorna" riktigt bra :) ,sen blev det även "taken" sjukt bra film!! Det är ett måste att se den om ni inte sett den. Mellan filmerna drog vi till shell och köpte så vi kunde göra lite dipp, efter att vi sett båda filmerna drog vi till pierre och sa hej :) skönt att ta det lunt ibland också :P

Välkommen till min nya blogg!

PUBLICERAT
Datum: 2009-08-01 Tid: 23:15:35
Allmänt Kommentarer (0)


RSS 2.0