Att bli sviken en fredag...det var ingen nyhet!

PUBLICERAT
Datum: 2011-01-28 Tid: 22:56:16
Allmänt Kommentarer (1)
Idag är det fredag och jag ska jobba imorron...så jag hade hoppats på en mysig kväll med den person som betyder mest för mig ,men tydligen så råkade han bli för full IGEN som varje fredag och varje lördag...varför kan du inte lära dig av dina jävla misstag...undrar ibland om du verkligen älskar mig på samma sätt som jag älskar dig?!
Du är mitt allt, du är mig , med andra ord betyder du allt för och jag skulle göra vad som helst för att få ha dig vid min sida resten av livet !

men frågan är om du känner detsamma för mig, ibland undrar ja om du ens älskar mig...eller om du tror att du bara kan plocka fram när jag behövs.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag blir galen fuck den här fredagen Fuck hela veckan som varit, förstår inte hur du kan göra så här ! ...men men imorron kommer mitt hjärta Helena hit så då blir jag nog glad igen när solstrålen kommer hit :-)

happyface!

PUBLICERAT
Datum: 2011-01-19 Tid: 18:16:54
Allmänt Kommentarer (0)
Imorse fick jag ett samtal från cabseal ska dit på lördag och jobba, och sedan blir det lördagar ett tag framöver :-) så himmla glad jag är över det tack för hjälp och allt min underbara Helena!!
Idag i alla fall var jag hemma hos mamma till halv 4 då jag fick skjuts hem , Mötte jossan och bengan för att gå lite men vi gick inte så mkt!

Bengan tog bussen hem och jossan följde med mig hem men va här i typ 5 min sen kom robin och hämtade henne...nu har jag diskat ska snart tända ljus så det blir lite värme här hemma och börja med maten!

Ska även träna magen lite och duscha !!


Ny start!

PUBLICERAT
Datum: 2011-01-18 Tid: 21:06:26
Allmänt Kommentarer (0)
Jag är sämst på att uppdatera jag vet !

I alla fal hade jag och babe ett helt år i fredags :-) kärlek till min karl rickard eriksson  
Sen ska jag börja träna nu också eller jag började i måndags...nu blir det viktnedgång hoppas jag !! :-D håll tummarna för mig tack ! Träning och ändring på mat och godis så jag blir fin till sommaren.

Idag i alla fall har jag varit hos mamma sedan åkte jag till malin t,  och babe hämtade mig där :-)

skriver mer imorron !

hoppas!

PUBLICERAT
Datum: 2011-01-07 Tid: 12:11:50
Allmänt Kommentarer (0)
Malin ringde för ett tag sedan och berättade att dom behöver hjälp på jobbet nästa vecka så på tisdag kanske jag får jobba :-D hoppas verkligen att det blir så! Då blire från 2 till typ 10 11 på kvällen :-) schysst hoppas på det nu då..idag blire hem till malin och dricka vin sedan förmodligen biffen!


ojojoj nytt år och nya tag!

PUBLICERAT
Datum: 2011-01-05 Tid: 14:33:09
Allmänt Kommentarer (0)

har som sagt ingen dator längre vet inte när den börjar funka igen riktigt :-P
orkar inte dra någon historia om mitt liv som hänt den senaste tiden...håller i alla fall på att tvättar nu !

ska även börja träna vecka 3 eller vad det var :-) och jag längtar lite grann faktist :-) hoppas att man blir fin till sommaren!

aja skit samma !






RSS 2.0