this is a halleluja moment!!

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-29 Tid: 14:29:47
Allmänt Kommentarer (1)

Nu är allt klappat och klart inför våran lilla tripp ska strax packa ner det sista sen är jag redo :-D
Fick veta att syster och hennes kille åker samma bil som mig upp nu istället...jag vill också åka idag är sjukt taggad :-O hahah.
Vi åker runt 11 imorron bitti, låt denna dag gå fort nu tack !!

Ida den lilla jäveln skulle bränna en skiva som vi skulle dunka på vägen upp...men nu åker ju hon och nicklas med marre och christer pga att jossan och robin är sega!

aja det kommer bli prima ballerina det här nyår med dom bästa liksom :-D men tycker även att Robbin och Helena skulle följt med men men sånt e livet xD

Ha ett super bra nyår nu , för det ska jag!


Gott nytt år!





ojojoj!!

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-28 Tid: 21:51:31
Allmänt Kommentarer (0)

Nu är det måndag och det bara närmar sig :-O ...har redan packat och allt är fixat inför våran lilla resa xD

Idag i alla fall så vaknade jag runt halv 10 men slöade till typ 10,då gick jag upp gjorde mig iordning och satte mig vid dator :-), runt kanske 10 över 11 körde stefan ner mig till centrum för att jag skulle äta lunch med marre :-D.
Vi åt på finkan och jag köpte en curry kyckling toast...den smakade inte ens curry...den smakade surt :-o inte bra finkan!!
sedan tog jag halv 1 bussen hem och packat typ höhö :-P.

Morgon dagen ska jag förmodligen spendera med malin :-), för att få dagen att gå spännande xD , ska även packa det sista och sedan hem till räkan och sova...för upp tidigt blir det och åka till hassela :-D jippi!!!

och onsdag då blir ju då att åka till hassela :-P

kommer förmodligen inte kunna skriva nått mer först jag kommer hem från hassela för mi dator har fuckat ur!!!!



Så gott nytt år folket!!


27/12-09 söndag.

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-27 Tid: 23:51:08
Allmänt Kommentarer (0)

Hej hej hallå!
Igår firade vi jul hos farfar där man fick lite fint :-), Efter det kör pappa hem mig och jossan till mamma för att vi ska fixa oss lite fort och dra till räkan :-). När vi var klara så gick vi till honom...jossan och räkan spelade nintendo medans jag bara kollade på :-P, Efter ett tag av spelande så rörde vi oss ner till Ida och Nicklas :-). Där satt då självklart dom 2 sedan micke(?),Cornelia och alex!
Vi lyssnade på musik och drack lite grann,runt 12 kanske så kom lajnen och hämtade mig så åkte vi och köpte cigg sen skjutsade han tillbaka mig...vi gjorde väll inte så mkt men det var mkt mysigt :-D runt kvart över 2 kanske så gick jag och räkan hem till honom och sov :-).
Vaknade upp där imorse gjorde inte så himmla mkt gick och hälsade på anne och juha ett tag, efter det gick jag på lucky house med familjen!!

Just nu ligger jag och degar i soffan och vill somna så jag kan vakna imorron bitti och tvätta allt inför hassela :-D :-D ska även äta lunch med älskade marre imorron :-D mysmys!!



hare!


"Jag har en fryst prinskorv i fickan!"

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-26 Tid: 09:42:56
Allmänt Kommentarer (0)
Ja dan föredopparedan skulle jag ju hem till Maritza och christer men så blev det icke för dom är bra sega :-P,åkte i alla fall hem till malin som gav mig ett armband och ett par skit snygga trosor i julklapp :-D tack gullunge!!
sedan åkte jag och syster hem MEN när vi var påväg ner till bilen hör jag jossan as garvar och säger "jag har en fryst prinskorv i fickan" HAHA typ dagens men det hade hon också !! men men vi åkte hem till pappa och kollade på en sjukt dålig film med pappa :-/ han ska helt enkelt inte välja filmer!!

På julafton vaknade jag upp hemma hos pappa åt litefrukost och åkte hem till mor. Där duschade jag och fixade mig för att vi skulle ner till Kerstin och fira lite innan vi åkte till mormor vid 2 :-P, Hemma hos mormor kollade vi kalle anka åt mat och julmyste typ xD drog och hälsade på pappa och några också.
Vid 9 kanske? drog jag hem till korven...börjardet bli lite av en tradition? andra året i rad som man går ner till henne och har julmys xD , Ännu senare runt 1? så drog jag och Emilia hem till Johannes och chillade.
Det var inte så kulså vi rörde oss mot shell :-O jobbigt ...Trodde vi !! tills våran räddare Tobbe kom och körde oss till shell och sedan hem till mor!!

Igår gjorde jag verligen INGENTING!!

Idag hmm då ska jag hem till farfar och ha jul med dom typ!! Sedan förmodligen till räkan :-) mysmys!!

Dan före dopparedan!

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-23 Tid: 16:25:17
Allmänt Kommentarer (0)

I morgon är det julafton och jag har inte förståt det än :-o den här månaden har gått så sjukt jädra fort alltså !
Imorgon i alla fall så ska vi hem till mormor runt 1 tror jag det var fira jul där som på den gammla tiden när man var liten :-) myspys!!




Idag har jag inte gjort så himmla mkt faktist skulle ner till marre när hon hade lunch på jobbet men så blidde det icke :-P har försökt plocka undan lite grann...nu väntar jag på att vi ska klä granen :-D det måste jag vara med på faktist.
Ikväll tror jag det blir uppe sittar kväll hemma hos Marre och Christer :-D även är det jätte mysigt!

Aja nu ska jag se hur granen ser ut :-)


Älskar låten.

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-22 Tid: 11:07:40
Allmänt Kommentarer (0)

Ja nu på senaste tiden har jag börjat älska den här låten med erik grönwall :-) ...lyssna bara på honom han är fan gym alltså!






Måndag och jullov :-D

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-21 Tid: 21:40:46
Allmänt Kommentarer (1)

Äntligen har man fått jullov fy fanken vad skönt!! vad ska man göra på detta lov?!
Hmm jag ska få tiden att gå fort tills nästa onsdag då vi åker till hassel med dom allra bästa :-D ska bli så mysigt tkr jag :-P...aja!

Vad hände i lördags då? jag va sjukt seg och bara låg hela dagen,på kvällen kommer mongo-magnus som har börjat läsa min  blogg med sin son elias och skulle äta middag med oss :-) vi fick kyckling potatis och sås as gott :-D ett tag efter vi käkat så ringer ida, då var det bara att fixa sig och dra ner till henne och Nicklas.
Vi satt och bara pratade skit ett tag, runt halv 12 så drar Ida hem till Marre Nicklas kör henne och jag går hem till Räkan :-)
Mkt mysigt vi kollade på night train som min syster sa va skit läskig och så vidare...men hon drev bara för den var så kass...vi kollade även på cloverfield och blood diamond:-) och så sov jag kvar där, drog väll hem vid halv 3 på söndagen mycket mysigt helg må jag säga...eller a i alla fall fredagen hemma hos emilia och hela lördagen :-)






Jag älskar det!

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-19 Tid: 16:33:05
Allmänt Kommentarer (2)

Detta väder älskar jag verkligen!! det är så otroligt jädra mysigt må jag säga :-D började snöa ett tag idag på dagen medans jag låg inne under täcket och kollade på grinchen :-D bästa julfilmen alltså.



Igår var vi hemma hos Emilia och firade henne fick hemma gjord kina mat och cheescake till efter rätt :-) efter det fick vi skjuts ut till krägga där det var fest...ursäkta mig men det var nog den tråkigaste festen på riktigt länge,förlåt pontus men det var många som gick mig på nerverna där! sen fick vi skjuts hem igen...Tack så mkt :-) !!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra är bjuden upp till ida hmm men men får se vart kvällen leder idag, nej men nu måste jag äta något är sjukt hungrig.

Trevlig kväll!


Fredagen den 18/12-09

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-18 Tid: 10:24:23
Allmänt Kommentarer (0)

Goddag :-) sitter just nu i skolan och har håltimme :-( ganska så tråkigt om jag ska vara ärlig!
är svinigt jävla trött alltså.
Inatt sov jag hos nadja igen :-) myspys...såg på en film som hette "just like heaven" riktigt bra om jag ska vara ärlig :-)

Idag fyller mitt hjärta år!! så grattis gumman :-P ska hem till henne ikväll på tjejmiddag :-) myspys !!
imorron vet jag inte riktigt vad jag ska göra men kanske vara med räkan :-P ;-)


Tisdag...och en dag närmare jul!

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-15 Tid: 18:22:35
Allmänt Kommentarer (1)

Idag när jag vaknade och såg all snö blev min dag räddad tror jag, Jag ÄLSKAR snö!!
kommer 2 st bilder när jag greven och jossan åkte pulka i februari 08.




Gud så jag har längtat efter snön!


Nu längtar jag till jullovet som vi får på måndag, Sen så längtar jag även till nyår om den blir som planerat :-D

Just nu i alla fall så sitter jag och poppar julmusik :-D





Love me hate me!

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-13 Tid: 19:22:17
Allmänt Kommentarer (2)

Hallå där...ska berätta om min trevliga helg :-)

I fredags fyllde ju som sagt Anne 20 år,så Vi åkte in till sumpan och käkade och bowla mkt mysigt där tkr jag!
Efter det så gick vi hem till sabina? för att fira Anne men ...förlåt med det sög där rent utsagt så vi drog nästan allihopa med sista tåget hem till bålsta igen :-)
Då gick jag,Räkar,Helena och Mika hem till Räkan och jag somnade nästan på en gång va så sjukt trött :-o som som en gud den natten tror jag :-D !!

Bjuder på lite bilder.

Sveriges SÄMSTA
bowling spelare!    Helena syster och ida!    Juha :-)                          Jag och Räkan :-)          Helena!!

                 
          
Honken                         Helena bowlar!!                 Räkan och honken

Nu laggar skiten så kan inte lägga upp fler bilder :-S

Igår så gick jag och Nadja hem till Räkan där även Mika var och schnygg Helena !!
vi satte på en film och efter ett tag drog Helena...och sen satt vi typ och pratade och skit bara. vid typ 12-1?! så ringer mina hjärtan marre och robbin så går jag och nadja och möter mina små sötnosar marre,robbin och christer :-D syster och hennes pojkvän var även med. Står där bara ett litet tag sedan går vi hem till räkan igen en liten stund bara, tror klockan var 01.20 när vi gick därifrån och rörde oss hem till nadja och käkader litesen blev det film och sova :-D mysigt!!

Idag vaknade vi runt 10? efter ett tag går vi upp och käkade frukost och kollade idol reprisen :-),sedan efter reprisen gick vi utmed vovvarna och jag tog halv 2 bussen typ inte gjort något alls idag :-O ska nu duscha sedan möta nadja typ :-P

puss på min helg <3


.

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-11 Tid: 12:52:25
Allmänt Kommentarer (0)

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger.



You’re still a part of everything I do
You’re on my heart just like a tattoo.


Fredagen den 11/12 .

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-11 Tid: 12:31:45
Allmänt Kommentarer (0)

GRATTIS PÅ FÖRDELSDAGEN VÄRSLDENS BÄSTA ANNE !!


Nu är du hela 20 år verkligen grattis :-D

Idag blir det att fira detta gull bowling i sumpan och matbufe :-) kul!! sedan blir det fest hoppas på att du får en toppen dag hjärtat!


onsdag.

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-09 Tid: 15:46:22
Allmänt Kommentarer (0)

Det är onsdag och helgen närmar sig...jullovet närmar sig :-) längtar som en gris tills det och snön ! mys :-)

Men men idag har jag varit i skolan ska snart hem till nadja och sova där inatt :-) mysmys tredjenatten i rad med henne ! vi ska kolla film och gosa med GANT min vovve :-d HAHAH.

 slevar upp en bild på Nadja!


Igår va jag i skolan sen hem och sov i typ1 timme kanske xd...sen vaknade jag gjorde mig iordning och gick till räkan :-) vi städade lite men han ville inte städa så vi satte igång pearl harbor Älska filmen säger jag bara !!
Han somnade tyvärr typ efter halva filmen och om jag ska vara ärlig så va han ganska rolig när han sov hahah drog väll ifrån honom vid kvart över 10 och mötte nadja typ :-)

mysmys !


jappjapp.

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-07 Tid: 16:35:02
Allmänt Kommentarer (2)

Hejhejhallå!
i lördags va jag med nadja :-D vi va hemma hos räkan igen :-) mysmys !
Menmen i alla fall...idag vart det skolan från kvart över 8 till kvart över 3...snark på det för det va inte kul!! fast ändå så va det de för malin är så JÄVLA mongo HAHAHA!
Köpte även ett nytt puder idag och det behövdes verkligen må jag säga.

Ikväll ska kanske nadja sova här hos mig mysigt:-D !! skulle ha varit med räkan idag...men han jobbar typ sent så vi ska ses imorron,blir storstädning av hans lägenhet som jag hade lovat honom haha surt att lova nått sånt, men men har ju fått hjälpa till att stöka ner så :-)
har inte så mycket mer att säga nu faktist.


bilder.

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-05 Tid: 14:02:51
Allmänt Kommentarer (0)

Nu kommer det lite bilder ifrån igår,snodda av helena :-)


Sjukt ful bild på mig och älskade malin :-)


Mika och jonas?


Här har vi snygg helena och älskade malin ;-)


Ja så går det när man ska ta sönder en bläckpenna HAHAHA


Här sitter lille räkan och tatuerar jonas?!


Samma här :-) ...sjukt koncentrerad man kan se ut då haha.


Det var det de xD nu ska jag ta mig en dusch och sedan ta mig en sovstund :-)


Fredagens käre kväll.

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-05 Tid: 10:48:28
Allmänt Kommentarer (0)

Ja vad ska man säga om denna fredag då...Efter skolan så chillar jag och malin med alexandra ett tag sen drog vi hem till mig tände en brasa, och det gick inte så värst bra!! Efter det så började jag och malin fixa oss. Runt 6 kanske kom jocke och hämtade oss och körde oss dit vi skulle...det vill säga lille räkan :-)
Satt där och drack lite grann 2 st började även tattuera varandra!
Bilder kommer sedan när jag snott lite av helena xD
Vid halv1-1 drog malin hem inte så långt efter drog helena :-/ tråkit att dom drog tkr jag! Anne va kvar ännu ett tag sedan skulle även hon också sova :-/,så jag satt och byggde pussel med dom :-P till slut kunde jag inte hålla ögonen öppna och tvär somna fyfan vad skönt det var!!!!!
Vaknar kanske 1-2 tim/mar senare av att räkan ska ner till vivo...så då passar jag på att gå samtidigt som honom hem hit för att vara snäll och hjälpa till och städa :-) Sen ska jag fan i mej SOVA!

Tack i alla fall allihop för en mysig fredags kväll :-) !!


En dag i stan.

PUBLICERAT
Datum: 2009-12-02 Tid: 19:39:07
Allmänt Kommentarer (0)

Hejhej, Idag åkte vi in med klassen till stan...så fick sovmorgon till 10 så tog vi 10 över 10 tåget in mot stan.
Gick nästan direkt mot max och käkade Fyfasen vad mumsigt hahah, Efter det rörde vi oss mot hm där jag inte hittade min efter längtade bh :-O surt så böt hm och där hängde min älskling :-D superduper glad blev jag!!
Sen gick vi bara omkring och kolla skylt fönster och åkte hem någon gång xd

Bild på mitt köp kommer någon gång !!

Just nu har jag bakat med mina små söta ungar moa och agnes,Väntar bara på att stefan ska komma hem med det sista :-P !!

Puss på´t


RSS 2.0