I sit alone on the couch, but I´m ready to fly.

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-30 Tid: 15:32:44
Allmänt Kommentarer (0)


I wonder what its like to have it all
To never be afraid that I would fall


Kulkul.

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-29 Tid: 14:11:44
Allmänt Kommentarer (1)
hejhej, nu är det tisdag snart är det onsdag och det är i mitten av veckan då känns skönt är himmla less på skolan fast ändå inte, är ändå rätt kul med klassen :-)

va det någon som såg idol igår? :-O
shiiit andreas åkte ut hahah fuck asso hoppas dom tar in honom igen!! sen hoppas jag att erik klarar sig imorron.

ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa emilia ett tag :-)

har bara skit saker att säga...men på söndag fyller både stefan och tompa år !!


Saknar det blonda lite grann nu faktist :-(

*

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-28 Tid: 10:24:24
Allmänt Kommentarer (1)



Ja nu är det skolan igen då :-O snark...hade utvecklingssamtal idag gick faktist bra tkr jag :-) Fick även veta att det är prov imorron :-O drygt som satan faktist har egentligen inte så mkt att säga faktist, ehm  sitter i skolan och är svin hungrig :-/. Har även pratat med my och vi har ordnat upp det här nu, Vi ska ses någon dag i veckan och prata lite mer och hoppas på att allt blir som förr i alla fall nästan som förr :-) mkt skön känsla .-D

ska till pappi idag igen en vecka...men nu har jag faktist inget mer att skriva i detta onödiga inlägg!


Lördag natt.

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-27 Tid: 02:52:34
Allmänt Kommentarer (0)
Hejhej, jag ska alldeles strax gå och sova lite men tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg först.
I helgen har jag inte gjort så himmla mkt egentligen träffat kompisar bara typ...idag skulle jag på bio med hanna jasse och jocke, men så blev det icke blev film kvöll med hanna och jasse hemma hos mig...fast jag ville helst gå på bio va rätt taggad faktist, får väll bli någon annan gång då.
vi hyrde 2 filmer "one eyed monster" den SÖG så jävla kass alltså! och "the mirror" tittade vi inte ens klart på för den sög sen kom jag hem till marre och christer :-)
GRATTIS till era 3 år tillsamans som ni firade igår gullungar :-)
nej men nu ska jag väll gå och sova men funderar på att ta en dusch innan...hmm får se hur jag gör god natt allihop och sov så gott!

Här har vi det urgulliga paret :-)<33

*Lång helg :-D

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-23 Tid: 12:01:54
Allmänt Kommentarer (1)

äntligen lång helg :-D skönt skönt :-P
menm vet inte vad jag ska hitta på....nått händer säkert.


Älskar!

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-22 Tid: 12:39:21
Allmänt Kommentarer (2)
Jag vet att du kommer klara det här!
Du måste klara det!
Jag älskar dig farmor,se till att fixa det här nu för du får inte lämna oss nu, vi klarar oss inte utan dig!

JAG ÄLSKAR DIG !


god dag.

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-22 Tid: 12:11:48
Allmänt Kommentarer (0)

Hallå där, Det är tisdag och jag är inte i skolan...Jag börjar känna mig riktigt sjuk men det är bättre nu än när jag vaknade, Och jag kan inte sova på nätterna på grund av kramper i min rygg.
imorron är sista dagen i skolan för denna vecka och det ska bli mycket skönt tkr jag :-). Igår hade vi även redovisning i skolan och det gick super tkr i alla fall jag.

Vad gjorde jag i helgen då?
I fredags gjorde jag inte ett skit typ...och i lördags va jag med lille hanna vi kollade på film "barn hemmet" sen gick vi ut och tog en promenad, sen kom vi hem och satte på "the haunting conneticut" sen kom jasse och hämtade henne :-), Det var en mysig kväll faktist!

Sen har jag en fråga om vad som händer denna lång helg? jag hoppas i alla fall att någon dag blir bio :-P  höhö


Torsdag

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-17 Tid: 19:42:31
Allmänt Kommentarer (0)
Hejhej nu är det torsdag, En dag kvar i skolan för denna vecka. Tycker det har gått sjukt fort dom 2 sista veckorna faktist, och i skolan har vi något projekt som jag tkr går skit bra faktist om jag ska vara ärlig :-)
Sitter hemma hos hanna och väntar på idol som börjar om ca 20 min mkt trevligt sen hem och städa...Suck
och vad händer i helgen? hmm imorron vet jag inte riktigt får se om det blir det man fick höra idag :-) och på lördag så ska jag ha film kväll med lille hanna :-P


Äntligen!!!

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-13 Tid: 17:20:56
Allmänt Kommentarer (0)
Äntligen kom det...Det känns så jävla ruggit skönt! du är inte speciell som du trodde :-)
jag förstod att det skulle komma förr eller senare...Men jag kommer ändå alrdig förlåta dig för det du gjorde :-) Det känns toppen det här alltså!!

Men men jag kom nästan nyss in har varit med marre och christer ett tag suttit och pratat om massor xD länge sen faktist sen vi satt och häckade på pia :-P


Söndag...igen.

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-13 Tid: 14:06:40
Allmänt Kommentarer (1)
God eftermiddag!
helgen har inte varit den roligaste...fredags satt jag bara hemma typ gick ut kanske en timme och mötte hanna,jasse,linus,rasmus,ruben och 2 brudar. Sen gick jag hem efter bara en timme , kollade lite på tv och gick å la mig :-) men egentligen är det skönt de med ibland.
Igår va jag hemma hos ida som har fyllt år det va faktist mkt trevligt, och vilken jädra pool det fanns :-O man blev ju taggad på att bada, Dumma ida som inte sa att det fanns en pool så man kunde ta med sig bad kläder (A). åkte väll därifrån vid hmm kanske halv 1 ? mötte min syster gick till pappa och hämtade mina klackdojjor sen lunkade vi vidare till shell sedan hem till min käre mor.

Idag vette fan vad som händer ? antagligen bara ta det lungt? tror anna och dan skulle komma hem till pappa på middag men han har inte hört av sig...Nej nu ska jag nog gå och ta ett bad :-D

Men innan vill jag fråga inte lugg eller lugg?

                         


Trevlig onsdags kväll.

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-09 Tid: 20:41:23
Allmänt Kommentarer (1)
En mysig kväll med hanna lille, vi va ute och gick en promenad runt lasse åberg jädra skönt tkr jag. Skönt väder var det också...nu sitter vi och väntar på idol sen ska jag väll hem och sova xD


God dag!

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-09 Tid: 14:57:30
Allmänt Kommentarer (1)
hejhej, Nu är det  onsdag och imorron börjar jag runt 12 :-) skönt som satan slutar vid kvart över 1 :-P, ehm vad har hänt  under den senaste tiden?
I helgen... i fredags va jag först hos linus med några sen åkte jag till enköping med jocke hanna och jasse trevlig kväll faktist (A).
På lördagen hände inte ett skit faktist, träffade min lilla kyckling ett tag lånade en film av henne high school musical 3 sjukt bra :-) tittade på den typ sen gick jag och la mig för att gå upp tidigt på söndag. Va hemma hos hanna kanske 09.20 och efter ett tag gick vi till ip för att vara på bilmässa.

Jag har även blivit brunhårig igen, Känner mig som mig själv igen fast det är lite röda nyanser i  det bruna men ska bli mörkbrun nästa gång...funderar på att klippa tillbaka till min lugg?


Skön fredag!

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-04 Tid: 10:24:57
Allmänt Kommentarer (1)

Idag är det fredag sitter på lektion som slutar om en timme typ och då är klockan typ 11.35...Vem slutar då? Jo jag, på grund av att läraren är sjuk. Grymt skönt alltså :-D igår hade jag bara turen med mig alltså...
Det var så att när jag vaknade för att gå upp och gå till skolan så kände jag verkligen jag orkar inte :-O Så jag gick till kl 10 istället då när jag kommer dit säger min lärare att det bara var tur att jag låg och sov för jag blev klar med den kursen förra året så jag har fått sovmorgon till kl 10 på torsdagar och slutar 20 över 1 på onsdagar.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det är fredag och man är trött men inte sa man deppa för det inte nått hittar man alltid på:-)

slevar upp en gammal bild på mig med min saknade lugg. :'(


Tisdag.

PUBLICERAT
Datum: 2009-09-01 Tid: 09:25:18
Allmänt Kommentarer (0)

God morgon nu sitter jag i skolan och väntar på malin :-P. Men jag kan ta och berätta vad som hände igår efter skolan...Jag kom hem väntade på mamma och hjälpte henne att städa :-) packade mina grejer för att jag skulle till min far igår,Sen kom en släkting från skelefteo och åt middag med oss. Efter middagen fick jag skjkuts av stefan hem till far, Där gjorde jag väll inte så mkt först vi gick ut och mötte leo sen kom även linus krischa krischans tjej och hanna(?) efter ytligare någon minut kom jasse och jocke :-P hihi men alla drog typ lika fort då gick jag in duschade kolla tv och somna typ xD

Idag vet jag inte vad som händer mer än att vi ska laga middag och skit eftersom far är och jobbar i danmark tills på fredag:-) sen hoppas man väll att man hittar på något i alla fall.

Nej nu ska jag gå och möta malin xd

pusspå´t


RSS 2.0