My life is so perfect!!

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-30 Tid: 15:30:35
Allmänt Kommentarer (0)

Jag rå älskar mitt liv just nu!!
Mamma och stefan kommer hem idag :-D, Jag har världens gulligaste pöjk ,Jag har underbaraste vänner, vi hämtar våran hundvalp imorron...och sist men inte minst så har jag och korven skaffat medryttar häst!! en varsinn och en extra som vi ska dela på...kan livet vara bättre? nej, jag tror fan inte det!!
Jag är lycklig och bara älskar tiden!

 Går dagen började med att efter skolan gick vi omkring med korven ett tag och sedan mötte vi bebis och mika. Efter kanske en timme gick jag och syster hem till malin för att färga deras hår, resultatet blev väll bra :-).
Jag och jossan tog 5 bussen hem till pappa käkade lite och hon duschade sedan hem till min lilla skrutt och satt där till klockan halv 10, då min käre farbror johan körde hem oss till malin igen...och där var det födelsedags firande för steffi :-D !!!
Hände inte så mkt mer vi åkte hem till räkan igen efter ett tag jag ville sova men det gick inte så himmla om man säger så:-P Och shiit...Helena,jossan och malin tog ju priset i fullast vinner!!

Idag så har det väll inte hänt så mkt men nu ska jag berätta hurdet går till...Deckar man så blir man målad i ansiktet...det blev ju då räkan och malin inatt!! Sjukt tjusigt!
Det var kulkul...sedan fick vi för oss att sminka lille plutten :-)...och det gick han faktist med på :-P

Så dagens bilder blir en ifrån igår när räkan ser ut som en liten pojke :-P och en från min och malins styling :-)





puss på´t!


Nu är det icke långt kvar.

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-28 Tid: 15:03:21
Allmänt Kommentarer (1)

Hallå där...det är torsdag nu och på söndag kommer ju gösta :-D jag längtar som fasiken :-O...men nu kommer det säkert gå riktigt fort. Idag ska jag tvätta och packa ner lite kläder inför morgon dagen i skolan och för kvällen då vi ska fira steffi :-D!
Sedan ska jag väll äta middag och sen hem till min favorit pojke :-P,sova där och så...imorron är det skola (kort dag) börjar vid 10 slutar 12.25 och då blire förmodligen hem till tapio och färga hennes hår...sen hem till rekot och fixa sig antar jag och kvällen lär bli rolig så :-).
Sen ärdet lördag och jag ska bara ta det lungt, mamma och stefan kommer hem så ska nog bara vara hemma med dom, Sen är det söndag :-D :-D !

Igår så sov jag helt själv hos räkan :-O...läskigt:-O :-O !!!!
Men idag kommer skrutten hem :-), ska dit när jag är klar med mina saker. Så kommer han när han kommer :-) mysmys!!

Slevar upp en bild på Gösta!


Heron city!

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-27 Tid: 13:55:29
Allmänt Kommentarer (1)

Hallå där!, igår blev det bio med pluttungen :-), Vi åkte in rätt tidigt halv 6 tror jag?!
När vi kom dit så käkade vi middag ,sedan så gick vi och bokade biljetter till snabba cash :-D filmen skulle börja vid kvart i 9...så vi hade typ en timme på oss att göra vad vi ville :-P, räkan köptesig en ny keps som va riktigt tjusig...jag fick hjälpa till och välja :-D.
Efter det gick vi till någon spel hall och han tvingade mig att spela något skit som han vann på :-(, sedan körde han något mer.
Sedan skulle vi gå därifån...och då såg han en grej som han tvingade in mig, och det var typ en sak för 3-6 åringar märkte vi när vi hade satt oss och startat saken,jag blev till och med åk sjuk av den:-O läskigt hahah!!

men efter det så kom vi iväg, köpte pop corn och cola perfect!!
Vi var lite tidiga in i bio salen men det var väll tur det för jag har inte skrattat så mkt på länge, kunde inte sluta tänka på min sjukt sega syster som trodde att pop corn var gjort av vete förut :-O!
Och så tänkte jag på närvi åkte skidor och hon åkte ner i en gran eller nått xD riktigt kul!

Filmen var riktigt bra kan jag ju säga...menjag blev lite tagen av filmen, tänkte på folk som lever sådant  liv, och barnen som inte kan göra något :-/ men men riktigt bra!!

Vi var väll hemma runt 10 i 12 klockan 12 messade vi steffie som fyller år idag GRATTIS!! sedan somnade vi...och han gick upp vid 5 tror jag,och nu kommer han inte hem först tidigast imorron :-( hahah

Puss på min bebis och våran mysiga kväll igår!! ♥


Måndag...

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-25 Tid: 13:44:16
Allmänt Kommentarer (0)

Ja som sagt igår så åkte jag hem till räkan vid typ 3, men han var nere hos anne så gick dit men då hade han deckat :-/...lite drygt satt där i 2-3 timmatoch väntade på att han skulle vakna gick upp till honom vid halv 6 tror jag :-) så käkade vi pan pizza och glodde tv typ :-), sedan vid typ 20 i 8 så satte vi igång en film och han somnade på EN GÅNG :-O. jag somnade kort efter honom men vaknade av att det ringde vid 10 över 10...men somnade om och vaknade vid 3,och knappt sovit sedan dess för att jag var så täppt i näsan.

Det var lite drygt faktist om jag ska vara ärlig :-O, men men vi vaknade vid 10 i 7 imorse men jag gick upp vid 10 över 7,försökte få upp honom men han var helt död alltså !! , men till slut gick det. OCh sedan blidde det skolan nu är jag hemma och det blir förmodligen träning idag, bara jag får bort huvudvärken. Hoppas på att få sova med min lilla plutt idag!

Men orkar inte skriva något mer tråkigt....

Så puss på Rickard ♥


Yttligare en söndag.

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-24 Tid: 12:27:38
Allmänt Kommentarer (2)

hallå där, Går dagen spenderades hemma hos gullungen kom väll dit halv 5 kanske?! gjorde inte så mkt då eller han och jonas drack öl,jag försökte mig på en powernap men det gick inte så bra.
Vid halv 6 eller något kom helena hem dit och drack öl xD, Jag skulle supa ner helena igår...det var min plan, jag lyckades få en dyng?! men hon deckade aldrig hahah fanken då...bättre lycka nästa gång! :-P
Ida och Robbin tittade förbi en sväng också...och papparäka också :-) trevligttrevligt :-P !

Runt 12 kanske kommer det massor av dryga människor, alla va då inte dryga men en par st var det i alla fall!

Fram med käkskniven...är du på Helena?! du vet vem och vad jag menar ;-) HAHAHAH!!

Man kan gå vid en gräns...men igår tkr jag fan att *pip* Gick över gränsen,Ett STORT steg över gränsen tyvärr :-O.

men Det var väll en trevlig kväll bara att min jävla huvudvärk ALDRIG ger sig :-o...vaknade vid typ 9 imorse hahah jonas ligger och sover på golvet,odjo ligger kvar på samma plats i soffan och bebis ligger brevid mig :-) det var ett gott skratt att se jonas sova på golvet och han hade tydligen frysit och lagt en handuk över huvudet...och startat värme fläckten,så det var som en bastu när man vaknade imorse :-)

I alla fall idag ska jag och räkan glo film och jag ska sova hos honom :-) mysmys!! Imorron då jädrar är det först skolan sedan ska jag börja träna :-D, Med tapio och förmodligen malin...Fick även veta igår att det blir träning med helena och Mammaräka :-D...lite nervös blir man faktist, men men det går nog bra :-)



Vet du om att du är bäst? Och du är min!


-s-h-i-t- -p-o-m-m-e-s- -f-r-i-t-e-s-

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-23 Tid: 14:06:48
Allmänt Kommentarer (0)

Hej hej hallå folket :-)
Jag vaknade vid 5 i 9 idag :-P , ojoj ovanligt så är lite trött om jag ska vara ärlig men jag klarar mig :-)

Igår blev det inte direkt som planerat :-/ tyvärr ...blev lite irriterade miner och skit :-O men men det löste sig allt! Imorse åkte då mamma och stefan till grand canaria :-P, så är ensam en vecka skönt!!!! fast farbror johan ska typbo här också :-) ska sova hos räkan ändå antar jag ellerså sover vi här :-) :-P.

Vart kvällen leder ikväll har jag ingen aning om,jag är lite sugen på att dricka lite men no money :-O ska i alla fall hem till räkan om ett tag...då ska jag nog ta en powernap!! :-D skönt...om det går det vill säga när han och jonas sitterdär :-)

nu ska jag packa lite i fall att det blir övernattning hos rekot :-P , jaja byebye!


Friday :-D

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-22 Tid: 12:47:37
Allmänt Kommentarer (0)

Äntligen fredag :-), vaknade upp hos bebisen idag och igår :-D perfect !!
Idag i alla fall så ska vi åka och välja Gösta som kommer nästa söndag :-P, sedan blire middag hos mormor sedan ska jag vara med bebisen...vet inte riktigt vad vi ska hitta på om jag ska vara ärlig :-), men på tisdag ska vi på bio och se snabba cash tydligen :-) och på onsdag åker han förmodligen till trollhättan :-( och kommer inte hem först sent på torsdag eller fredag någon gång :-/ BITCH xD HAHAHA!

Igår så fick jag se en bild som räkan hade ritat av på mig tyckte den blev jätte fin :-)
nej men men nu ska jag hjälpa till lite här hemma eftersom mamma och stefan åker inatt :-P


Nyåret i hassela!

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-19 Tid: 20:21:16
Allmänt Kommentarer (0)

Nu kommer det bilder ifrån mitt nyår i hassela :-D ...tyvärr kommer inte alla upp, men alla kommer att komma upp på facebook :-), se och njut över mitt perfekta nyår :-D!

       

...Datorn är så jävla seg just nu av någon anledning ni får njuta av bilderna på facebook när dom kommer upp där!!


Thailand!

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-19 Tid: 17:11:52
Allmänt Kommentarer (0)

Nu vet jag att vi åker den 17 april och kommer hem den 3 maj :-) längtar fast ändå inte :-o HAHAH jag vet inte riktigt vrf men kommer sakna alla här hemma :-) !!! men det ska bli kul att få en bränna innan sommarn :-D så ja jag kommer vara skit brun hoppas jag medans ni här ärhelt vita sukkers :-P  :-D

Men men jag har sådan sjukt mens värk tror fan jag ska dö snart asso... så imorron blire um med malin och beställa nya tabletter till mig :-O :-) längtar redan så jag blir av med denna smärta :-P.
Men men jag hade planerat att sova hemma hos min sötnos idag...men han ska sova på jobbet :-( det suger ju faktist :-P. Men men kommer han hem imorron så ska jag dit :-)  puss på min gullunge :-P!!


víll bara säga en sak till...HAHAH jag ska till thailand och detska inte ni :-D


Känns super !

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-18 Tid: 17:49:21
Allmänt Kommentarer (0)

Halloj folket :-) , Gårdagen då...Linus och Limpan kom och hämtade mig här hemma, Vi åkte till Måttan och släppte av limpan, Sedan åkte vi tillbaka till bålsta. Åkte till centrum och hämtade Räkan och Mika och skulle få skjuts hem till gullungen :-), men stannade hos helena :-P och plockade upp lejonkungen 1 och 2 :-D!!
Kom hem till räkan och satte igång första filmen, Och då gav jag räkan chips som jag hade köpt till honom i lördags han blev jätte glad på mig :-D , Mika förstörde typ halva filmen genom att prata :-O. Efter typ halva filmen gick han och skulle möta en brud vid namn Kenny(?). Då fick Räkan massage av mig för han va så torr på ryggen stackarn :-P. Sedan MKT senare när vi orkade så satte vi på tvåan men räkan somnade innan ens reklamen började :-O och jag somnade under reklamen hahah lyckat  xD.

Nu slevar jag upp en skit tjusig på Räkan som jag har hittat:-) haha.


Han är så söt och alldelles ensam, kan vi behålla honom?

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-17 Tid: 15:58:58
Allmänt Kommentarer (2)

God eftermiddag :-), kom typ nyss hem ifrån Räkan, igår så satt vi hemma hos honom igen och drack lite granna orkar inte skriva alla namnen :-P.
Men det blev YATZY spelande nintendo spelande och guitar hero spelande.
Och jag har börjat avsky guitar hero :-O batterierna dog och jag blev lycklig att jag fick reta helena och räkan :-D men sen hittade han nya batterier då va det inge kul längre :-/, 'Och det jobbigaste är att han ska köpa det nya om 2 veckor :-O ...kill me!!
Har inte så mkt mer att säga om kvällen.

Idag då så har jag bara legat och segat i sängen och sovit till och från, räkan och mika drog till mika och jag stannade kvar där för att jag inte orkade följa med xD, sen gick jag hem och nu ska jag duscha sedan hem till gullungen igen och sova :-).

Förklaringen till min rubrik är att jag och räkan ska kolla lejon kungen idag, och den här repliken har han sagt sen i onsdags...mja nu blire duschen !

BYEBYE!!


Fredagens aktiviteter.

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-16 Tid: 15:31:51
Allmänt Kommentarer (0)

Den började med en mycket seg Räka !!! :-O , jag va klar vid typ 7 och han va inte hemma först typ halv 11 :-O.
Så jossan och robin fick hämta mig vid typ20 i 10 för att jag hade verkligen INGETING att göra ...Sen kom räkan och hämtade oss vid typ halv 11.
Så plockade vi upp helena påvägen också, Så satt vi där uppe och drack, kom fler och fler människor sedan va alla borta? utom jag helena räkan och mika :-S skumt HAHA!
Men men jag hade trevligt jag och helena satt och ritade och shiit asso hon skulle rita en räk familj...det såg mer ut som en ostbågsfamilj HAHAH!
Och helenas plan som hon ska göra om 2 veckor är så jävla kul...glöm inte filma för fanken helena!!!
Kommer inte ihåg vad klockan var när helena gick men efter ett tag så somnade jag tror jag :-)
Vaknade tyvärr emellan åt hela tiden.
Sedan blev jag väckt vid typ 10, då skulle räkan åka någonstans med mika kommer inte ihåg vad det hette.
Och jag var så sjukt duktig när dom hade åkt, då städade jag åt honom...för det såg förjävligt ut efter alla jävla brukar och glas och skit som stod där, så hoppas han blir glad på mig :-).

Idag så ska jag käka sibylla :-D med Nadja :-D :-D mumsigt!!
sedan blire hem till räkan antar jag :-), vet inte när dom 2 kommer dit men tvingar med mig nadja för hon ska leka med mig idag :-)


14-01-10 är ett bra datum!

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-15 Tid: 14:43:10
Allmänt Kommentarer (1)

Nu är det så att Amanda har fått pojkvän :-), Och det är ju då Rickard Eriksson (räkan).
Han är bra söt han!

Idag vaknade jag upp hemma hos honom och hade inget att göra när han hade åkt till jobbet vid 20 över 7...och jag skulle inte till bussen först 20 i 9 :-O så jag plockade in disk och så :-) jätte duktiga amanda va i farten :-P!!!
sen kollade jag lite på tv och gick till bussen :-),började 10 och slutade vid 12.25 som sagt då mötte jag tapio som shoppade lite sen gick vi hem till henne.
Efter ett tag kom räkan och fick julklapp av Tapio lite sen men ändå xD sen körde han hem mig :-) ska städa lite duscha och packa lite kläder och ikväll blir det hem till gullungen :-P !!


Jag och räkan :-) puss på dig!
<3


ojojOJ!

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-15 Tid: 14:33:42
Allmänt Kommentarer (0)


Jag har ju då hittat en låt som jag ÄLSKAR! njut nu för fan den är så bra.



Gillart!

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-14 Tid: 18:50:25
Allmänt Kommentarer (0)

Nu är det så att jag har alltid hatat denna låt men den blir bara bättre och bättre nu älskar jag den!!
Och hon är så jävla snygg asso :-O

Lyssna och njut!



Torsdag

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-14 Tid: 18:07:45
Allmänt Kommentarer (0)

Äntligen torsdag säger jag bara :-O så imorron är det fredag börjar 10 slutar 12.25 fy fan vad nice !!

Men men igår så kom räkan och hämtade mig så åkte vi he mtill far och hämta film sen hem till räkan, Tittade på paranormal activity...bio versionen och slutet var lite äckligt faktist. Sedan satte han på någon annan film kommer inte ihåg vad den hette :-P, Sen va det dags att sova.
Vaknade av hans jävla väckar klocka vid halv 5, jag har nog aldrig varit så jävla rädd i hela mitt liv tror jag...Blev helt kall svettig och höll på att börja gråta tack vare han väckarklocka, Men den lät faktist som någon skreck typ ALLT den kunde i ens öra!!
Men men han åkte väll runt 6 och jag va kvar till typ 20 i 10 då gick jag till bussen och åkte till skolan...när jag kom hem så sov jag ett tag och räkan harnyss varit och hämtat nycklarna :-)
Ikväll blire bara ta det lungt :-).

Imorron vette fan vad som händer mer än att jag ska vara med räkan, menvad vi ska hitta på vet jag inte.
Men blir skolan på dagen först såklart!


Onsdagen den 13-1-10

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-13 Tid: 08:50:24
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter í skolan och väntar på trög arslet malin :-O, kunde fan inte somna först efter 2 inatt ...jobbigtjobbigt!
igår var det då min första skoldag och den var lite seg men hade sovmorgon till halv 12 och slutade vid kvart i 4 :-/, sen gjorde jag typ ingenting igår.

Idag just nu sitter jag i skolan som sagt...slutar vid halv 2 idag då ska jag hem och käka en pan pizza :-O shiit vad gott säger jag bara :-D smaskens :-P sedan ska jag väll inte göra så mkt först räkan kommer hem för då skall jag dit och chilla och sova xD mysmys!!

söndag och helt död!!

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-10 Tid: 18:12:29
Allmänt Kommentarer (1)

Nu är det söndag och man är helt jävla död känner jag :-O jobbigtjobbigt!!!

Igår va vi hemma hos räkan med några st och drack lite grann mysmys !! men runt 1 kanske?! så gick vi hem till anders några st och satt där...men sedan drog jag och helena tillbaka till räkan :-)...och alla kom dit igen efter ett tag och shit pommes frites man kunde ju inte sova i alla fall :-/ xD somnade imorse någon gång men vaknade hela tiden och somnade om...låg i sängen till 4 halv 5  någon gång sen kom stefan och hmtade mig.

det var min lördag det och den var bra den :-P


myspys!

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-09 Tid: 15:10:42
Allmänt Kommentarer (0)

Nu är det lördag och jag kom hem för ett tag sen :-)

Igår i alla fall så gick jag först hem till ida och nicklas ett tag sedan kom räkan och mötte mig så gick vi hem till hans föreldrar och helena :-P. Va lite läskigt i början tyckte jag men det släppte typ lika fort :-P, vid typ halv 10? så var räkan trött så då skulle vi hem men svängde förbi ankan och tony på en cigg först :-) sen gick hem till räkan och kollade på "wallander skytten" riktigt bra tkr jag faktiskt :-) , räkan somnade väll efter 5 min och jag såg nästan klart filme, men såg klart den imorse faktist.

Idag i alla fall så vaknade jag upp vid typ 6?! fick inte sova mer då typ xD ,sen tog vi en powernap vid 10 eller 11 i en timme :-), sen gjorde gullungen lunch och sen gick jag hem för att duscha och så...men ska tillbaka dit sen mysmys!!


shoppingen :-)

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-06 Tid: 23:09:00
Allmänt Kommentarer (0)

Igår blev det ju då som sagt jakan med kusin Saga, jag införskaffade mig ett midje skärp med nitar :-D, ett linne med skit snygg färg och ett par leopard strumpbyxor :-), även svart hårfärg!!
så nu är jag svart hårig gott folk :-P.
Jag är fortf. sjuk snorig och hostar...hoppas de är på bättrings väg för jag orkar inte längre :-(.



idag har jag inte gjort något,imorron blire det väll inte heller så mkt om jag inte träffar marre och ida på en fika :-)!

men men det kommer nog ta ett tag innan jag får bildrna av jossan från hassela så berättar lite om våran lilla tripp :-)
vi åkte upp på onsdagen runt 11 och det blev ganska många stopp på vägen dit :-P,när vi väl var uppe så satt vi och glodde tv små pratade och drack lite :-P efter ett tag gjorde några st tacos :-),jag råkade skära mig i fingret...AJ!!
Vi åt och hade det trevligt, det skulle även spelas bingo lotto så första spelet gjorde vi tjejer medans killarna bastade...sedan bytte vi av.
kvällen fortsatte med alkohol men den slutade ganska tidigt för att vi skulle upp ganska tidigt på torsdagen och åka skdor...så som sagt vaknade vid 8 typ,så åt vi frukost och drog till backen med räkan,tony och ida medans marre christer och nicklas var på bolaget och resten hemma. Efter ett tag kom dom från bolaget och killarna åkte bräda och snow blades och marre och ida åkte längd skidor och jag tog en promenad med dom....gick 2, 5 km :-D.
Käkade lunch där och drog tbx till stugan och skulle ta en power nap men det gick inge bra jag var på högvarv och drygade mig sedan började jag och ida fixa oss :-D ...orkar inte berätta så mkt om nyår alla vet ju liksom hur ett nyår går till!?
men jag hade det jätte mysigt!!
på fredagen var alla så gott som döda!! hände inte så mkt den dagen alla sov typ utom robin som skulle fira in det nya året :-),jossan var sjuk,tony blev sjuk,räkan blev sjuk så!! aa
lördagen åkte vi hem runt 12 :-P .


shit pommes frites!!

PUBLICERAT
Datum: 2010-01-05 Tid: 12:56:07
Allmänt Kommentarer (0)
Hassela vart lyckat !! vill spola tillbaka detta nyår :-D det var även en mycket fin stuga !!
Dit ska vi igen i sommar :-D längtar typ redan men men orkar inte skriva om allt just nu det kommer senare och då kommer det även bilder från våran lilla tripp.

Vi kom hem i lördags i alla fall och då blev jag SJUK!!! hostar som satan snorig som ett djur och feber typ...3 nätter utan sömn typ, not good!!
När vi kom hem så åkte jag hem och duschde och skit sedan gick jag hem till räkan och glodde film och sov och bara tog det lungt :-p mkt skönt faktist !!
i söndags så skjutasde han hem mig vid kanske 1-2 ? och då gjorde jag ingenting...igår kom även mina kusiner hit så har myst med dom inatt xD
nu ska jag försöka orka några timmar i jakobsberg...och sedan hem förmodligen till räkan :-)

Det gillar vi hihi !

RSS 2.0