stenen är borta!

PUBLICERAT
Datum: 2011-03-31 Tid: 09:39:32
Allmänt Kommentarer (0)
Denna sten som suttit på mina axlar och bara varit jobbig är äntligen borta, Nu är vi sams :-D fy så skönt äntligen !
är så himmla glad nu över det !

Men men igår var jag grymt duktigt va på vattengympa och det var fan kul :-D jossan följde med mig och jag hoppas hon följer nästa vecka också!
skulle även ha gått en powerwalk med tapio men hon åkte till uppsala istället.  När vattengympan var slut kom babe och hämtade oss så körde vi hem jossan, och så åkte vi hem där maten nästan var klar :-D och gud vilken god mat babe hade gjort :-O !

Dagen bjuder på att hjälpa syster yster att packa in för flytten imorgon och måla bord och stolar!

saknar mitt bruna hår med lugg!! de kanske kommer efter sommaren då?

Love can touch us one time and last for a lifetime.

PUBLICERAT
Datum: 2011-03-24 Tid: 11:17:32
Allmänt Kommentarer (0)

Jag måste bara få skriva av mig lite för jag älskar HONOM så jävla mycket!


Vi blev tillsammans den 14 januari 2010 och jag var så lycklig men samtidigt nervös, Mitt första riktiga förhållande gick inte som planerat och tog slut väldigt fort. Så tankarna snurrade om jag hade gjort rätt val?! och jag vet att jag gjorde det nu. Vi har haft så fina stunder tillsammans och vi har haft våra brister i detta förhållande, Men har alltid klarat av det!
Men i alla fall så när sommaren närmade sig så åkte jag till thailand i 2-3 veckor och jag har ALRDIG saknat någon så mycket som jag saknade dig , jag lyssnade på våran låt samtidigt som jag låg i din tröja på andra sidan jorden och bara hoppades på att få komma hem till dina armar så fort som möjligt. Vi pratade nästan varje dag och för att vara lite larvig och erkänna detta men jag grät lite då och då av saknaden efter dig mitt hjärta.


När jag kom hem från thailand så visste jag att du hade saknat mig också! Du hade ritat av bilder på oss och på bara mig och även ritat den som sitter på min rygg föralltid nu. Du är så underbar!

Sen blev det sommar och vi hade en underbar sommar med  varandra, vi firade midsommar tillsammans med våra gemensamma kompisar och hade det hur trevligt som helst. Vi var på gröna lund med min familj, vi åkte upp till dina släktingar och även mina...Det går inte att förklara med ord hur mysig vår sommar var, skulle inte byta ut den sommaren mot något här i världen!

Sedan blev det kyligare och kyligare ute vårt förhållande blev väldigt skakigt till och från, men ändå är det fortfarande vi 2,vi har firat jul tillsammans och vårat andra nyår tillsammans , vi har klätt en gran och haft advents mys. Det är ingen som förstår hur mycket den här människan betyder för mig och efter över ett år så älskar jag dig mer än någonsin !
Så massa kärlek till dig mitt honeybee du betyder så otroligt !


Pepptalk!

PUBLICERAT
Datum: 2011-03-24 Tid: 06:54:13
Allmänt Kommentarer (0)

Hejhej, Jag mste försöka ha pepptalk med mig själv från och med nu ! För jag blir så jävla avundsjuk när man ser alla som har bestämmt sig för att gå ner i vikt och som klarar det ....ochjag är inte en av dom, jag klarar mig inte utan choklad !!!!!
Men nu ska jag försöka bestämma mig för det, idag ska jag ut och gå med malin.
Ska försöka börja med lchf nu till veckans slut :-) Man kan alltid om man verkligen vill!
och jag vill vara fin till sommaren, och vara fin för min babe ( med andra ord känna mig bekväm och tycka själv att jag är fin). Fick btw en ny bikini av jossan igår som jag med andra ord . Ä L S K A R :-O den är så himmla fin, så den måste ju även sitta fint i sommar !!!

PEPPTALK!!!


Våren är ÄNTLIGEN här!

PUBLICERAT
Datum: 2011-03-23 Tid: 07:09:47
Allmänt Kommentarer (0)

Äntligen har våren kommit hit, och man blir ju bara för lycklig av detta väder :-D !
Vaknade runt halv 6 idag och det var ljust ute...ÅH så underbart. Gårdagen spenderades ett bra tag i stallet i det härliga vädret och min härlige vän sandra, Denna dag kommer att spenderas med en MASSA MASSA tvätt :-O

På tal om ingenting så har jag suttit och tittat på massa bilder nu så här på morgon kvisten och fy fan vad jag saknar dig Helena, vi har haft det så jävla kul tillsamans!

Det känns helt ärligt förjävligt att inte kunna prata med varandra.Och varför beeter vi oss som små ungar?
Men jag får väll hoppas att det löser sig inom kort.

I miss u ! ♥


Diesel

PUBLICERAT
Datum: 2011-03-16 Tid: 11:33:14
Allmänt Kommentarer (0)
...Ja nu är det onsdag och imorgon så kommer diesel till mig och babe och ska bo där tills på lördag, hoppas det kommer gå bra med denna damp hund!

Va nyss ut på en promenad med honom och så kommer det en tant och en gubbe och bara SKÄLLER på mig... håll käften och sköt er själva IDIOTER!

Får även se hur det går med diesel och Chili tillsamans, men jag tror Chili spöar Diesel HAHA.

Nu ska jag hjälpa mamma att fixa iordning här hemma inför att målaren kommer!


Jag känner att jag bara vill ligga i dina armar förevigt!

PUBLICERAT
Datum: 2011-03-14 Tid: 10:22:01
Allmänt Kommentarer (4)

Denna helg kan ju bara suga min jävla pung !
Jag förstår inte hur livet bara kan ändras under några få sekunder?!
Hur man kan förlora en vän bara sådär?!

Det känns som ett rent helvete...och få veta att du inte ens vill ha med mig att göra längre fast jag har försökt?!

Men men jag får väll se hur länge jag och babe står ut med denna skit, ordnar de sig inte får jag väll se till att flytta hem igen...

Men det är ju du som gör mig lycklig, och när jag ligger i dina armar så mår jag som bäst !




dålig uppdatering

PUBLICERAT
Datum: 2011-03-07 Tid: 11:10:57
Allmänt Kommentarer (0)
Min dåliga uppdatering beror på att vrat internet hemma har pajjat :-/, Ialla fall den senaste tiden har jag hunnit tatuera mig och inte gjort så mkt mer .

Helgen bestod av trevlig heter med dom bästa !!!
Gårdagen bestod av att ligga i sängen och må som man förtjänat , men men tur att babe hjälpte mig med ALLT haha gullrumpa!

Just nu sitter jag hemma hos pappa och håller på att tvättar en massa, har väll egentligen inte så mkt att säga mer :-/


RSS 2.0