Fredag igen.

PUBLICERAT
Datum: 2010-12-17 Tid: 06:40:27
Allmänt Kommentarer (0)
Detta ska bli en intressant dag, se om den slutar lika bra som den började?

I alla fall onsdagen bjöd på trevlig heter med helena :-),baby kom ju också hem och vi spelade spel och hade det trevligt...typ klockan 9 drog helena för hon blev lite för onykter, jag märkte inte att jag blev alldelles för onykter först när jag vaknade klockan 5 på morgonen och mådde piss dåligt, toan var min bäste vän fram till klockan9-10?
När jag börjat må lite bättre gör jag mig iordning för att gå ner till jossans praktik och klippa mig. Det resultat jag fick är jag väldigt nöjd över...min blaffa i luggen är borta, det är tunnare upp till ,och håret är mycket lenare!
Tack syster!
Efter klippningen blev det lunch med jossan och bengan ,När jossan slutade för dagen fick vi skjuts till ica och en promenad hem :-) hon följde med mig hem och höll mig sällskap ända fram till 20 över 7, då hon gick hem för att inte missa ph.
Baby kom inte så långt efter att jossan hade dragit,så vi åt min otroligt goda pasta sås :-) mums!
Sen hände det inte så mkt mer.

Nu är jag vaken och baby åkte för ett tag sen, och mamma kommer och hämtar mig strax efter 8 så ingen ide att lägga sig igen:-) !



bild på mitt ny klippta hår kommer!


Idag känner jag mig bättre.

PUBLICERAT
Datum: 2010-12-15 Tid: 12:50:00
Allmänt Kommentarer (1)
Idag känns allt mkt bättre, för jag vet att om bara några timmar kommer min lilla underbara helena hit :-D
Gud vad helena bara kan lysa upp en dag har jag insett, du är underbar helena du är så mkt mer än bara min pojkväns syster...du är min vän, en av mina bästa vänner :-) jag har tur som har dig !

Stort tack till dig Helena Eriksson !


...

PUBLICERAT
Datum: 2010-12-14 Tid: 19:46:27
Allmänt Kommentarer (0)
Denna dag kan också dra åt helvet!
Man får inte öppna munnen för då blir det såhär, jag är besviken och irriterad och är inte alls på humör för något just nu om jag ska vara ärlig...svårt att ringa och berätta?! svårt att be om ursäkt när man kommer hem?
Tydligen va det jävligt svårt!!!!

Det känns som mitt hjärta,mitt allt, min baby ,han som betyder mest för mig...håller på att försvinna ur mina armar känns som vi håller på att se våra sista dagar tillsammans , hoppas att jag har fel för utan dig vill jag inte leva!

Förlåt för inläggen som är såhär men vart ska jag ta det annars? ... ingen behöver komma och tycka synd...det är inte det jag är ute efter, jag vill bara få ur mig allt någon stanns.

Jag är ingen.

PUBLICERAT
Datum: 2010-12-11 Tid: 22:28:46
Allmänt Kommentarer (0)
Att gråta sig till sömns 2 nätter i rad och timmarna där emellan gråta typ 75 % är inget rekomendera!
Jag orkar inte det här längre , jag orkar inte vara ingen längre, jag orkar inte bli ignorerad hela tiden, jag orkar inte få all skit, jag orkar inte med det här längre.

Den här helgen har vänt mitt liv upp och ner och jag mår piss...jag är så långt ner på botten man bara kan!
orkar inte !

förhoppningar

PUBLICERAT
Datum: 2010-12-06 Tid: 13:44:11
Allmänt Kommentarer (0)
Idag så fick jag höra av malin att det fanns en annons ute på bålsta bladet som jag bord kolla upp, och dte gjorde jag , jag älskar hundar och det var en annons om att gå ut med en tjejs hundar 1 gång om dagen från februari och få en slant.
Så jag hörde av mig till henne och vi ska ses på torsdag klockan 11 och ta en promenad med dom och förhoppningsvis så får jag det! HÅLL TUMMARNA PÅ MIG!

Men men i fredags skulle vi fira bengan kvällen var toppen fram till 10 då allt gick åt helvete!

Lördagen kom helena och ville och hämtade oss klockan 2 då vi åkte på bolaget och sedan hem till dom, och jävlar vilken fin lägenhet!!!
vi hade det jätte trevligt och det bjöds på otroligt god mat! Vi spelade även spel :-) vet inte vad klockan va riktigt när vi gick och la oss :-P. Vaknade upp på morgonen och vänta på att klockan ska bli halv 12 för att köpa pizza :-D mums!
Efter idol repsrisen åkte jag och baby hem, va hemma till 6 då vi rörde oss mot far för att liam fyller år idag, Va inte där så speciellt länge utan vi gick hem och hade en mys kväll och tittade på bröderna karlsson som funkade men inget som man liksom WOW:ar till!





vinter mys!

PUBLICERAT
Datum: 2010-12-01 Tid: 17:15:51
Allmänt Kommentarer (0)
Herregud vad mysigt det är ute, helt vitt!
Dock är det lite för kallt för min smak, Jag orkar aldrig skriva längre men men nu får jag väll sätta igång!
Har egentligen inte något att berätta. Men på fredag fyller bengan hela 18 är :-D

Orkar inte skriva mer men tänker lägga upp en bild på diesel,från när vi var ute och gick igår och den skulle blivit jätte fin om inte han hade lagt en rap precis!



RSS 2.0