jobbjobb!

PUBLICERAT
Datum: 2010-08-30 Tid: 07:43:31
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter och väntar på att min mor ska plocka upp mig och köra ut mig till preem...känns inte som det kommer bli en så särskilt speciellt härlig dag...har huvudvärk och är en riktig tröttmössa idag...och det enda jag egentligen skulle vilja göra just idag är att ligga i sängen och glo på film med bara min lilla älskling!
låter det inte härligt?

DAMMSUGARE!

PUBLICERAT
Datum: 2010-08-29 Tid: 16:57:59
Allmänt Kommentarer (0)
Baby fick en ny dammsugare i födelsedags present, och gud vad jag är lycklig över det, inveg den idag grymt bra var den!
Har nästan inte gjort ett piss idag legat i sängen och myst typ,sedan har vi städat diskat och lagat mat.
Längtar tills på tisdag när min käre syster ska klippa och färga mitt hår!



Nej nu orkar jag inte skriva något mer !


jag bara Älskar honom!

PUBLICERAT
Datum: 2010-08-28 Tid: 12:45:46
Allmänt Kommentarer (0)
hejhej igår fyllde ju som sagt mitt lilla hjärta år och vi skulle bjuda familjen skaldjur och mormorskaldjur/per på  middag,det bjöds på hemma gjorda vårrullar smaskens!
hade även bakat en urtjusig tårta till mitt hjärta!


Efter ett tag drog mormor/per , vi andra drack lite vin och fidelie tittade även förbi :-) ett tag efter att fidde hade kommit skulle föreldrarna skaldjur hem och sova...men jag,helena,fidde och stjärten satt uppe ett tag till.
har inte så mkt mer att säga nu skall jag lägga upp bilder på baby presenter som han fick av mig ! tyvärr så är det ett par kallingar som inte kommer med på bilden!


Fint va? klicka på bilden för större! :-)

Vill även ta och meddela att jag har världens bästa pöjk, han är så...så....UNDERBAR!!!


...

PUBLICERAT
Datum: 2010-08-27 Tid: 06:01:11
Allmänt Kommentarer (0)
A real man doesn't love a million girls. He loves one girl in a million ways

Baby 23 år idag grattis hjärtat!!

PUBLICERAT
Datum: 2010-08-27 Tid: 05:41:20
Allmänt Kommentarer (0)
Idag fyller mitt lilla hjärta 23 hela år grattis på dig baby!
Gick upp ungefär halv 5 imorse för att fixa kaffe bulle och kaka till baby, han fick även ett ljus i bullen och 2 presenter, ett par kallingar och en t-shirt!
kommer bli 3 till :-)

Du är den !

PUBLICERAT
Datum: 2010-08-23 Tid: 10:05:29
Allmänt Kommentarer (0)
Hej var ett tag sedan sist, har hänt väldigt mkt sedan dess...Mord,kräftskiva och jobb typ!
orkar inte berätta om allt men i lördags så var det i alla fall kräftskiva hemma hos min käre mor, riktigt trevligt hade jag vet inte riktigt vad klockan var när vi väl kom hem men sent blev det i alla fall ovanligt sent !

Vakna skit tidigt i söndags och mådde piss, och då menar jag verkligen piss...jag och baby gick  ner till vivo för att köpa bakis fett :-D gick även förbi mordplatsen påvägen hem det var hemskt att se folk hade varit och lämnat ljus och blommor och det var jätte fint! men blodet låg dock kvar...
När vi kom hem så ringde mamma och stefan och fråga om jag skulle jobba så det var bara att klä på sig och platta håret och åka, under dagen mådde jag bättre och kom väll hem vid halv 8 typ och åt middag och sedan blev det lite chips och cola.
Vid 9 skulle jag och hjärtat kolla på film men båda tok slockna innan förstas reklamen :-O!





Du är underbar hjärtat!

flickan utan skor!

PUBLICERAT
Datum: 2010-08-12 Tid: 08:20:25
Allmänt Kommentarer (1)
Hej hej, nu är det torsdag redan och denna vecka i måndags började det med att jag och helena gick till arbetsförmedlingen vid 10, skrev in oss där och skit efter det gick jag hem till min käre mor för att ta agnes mellan 12 och 1! sen kom baby och hämtade mig vid typ 5.
Tisdags åkte jag samtidigt som baby han skjutsade mig vid halv 8 för att jag skulle ha agnes vid 10 till 12, jossan kom även dit också när vi skulle gå hem så hittar jag min sko helt sönder tuggad av diesel!!!! jag har bara flipp flopp skor kvar.aja vi gick hem hit när vi var klara och kollade på film. När baby kom hem gjorde vi mat och sedan färgade han mitt hår :-D.
Onsdag gick jag och jossan  till mamma vid 9 kanske, va där tills baby kom och hämtade mig...även en läskig sak hände jag höll på att svimma på morgonen!

aja idag är det torsdag och jag har sådan värk...skulle egentligen till malin men så blir det inte !



Nej nu ska jag försöka städa lite och funderar på att försöka ta en promenad om jag har orken!

Friday im in love! ♥

PUBLICERAT
Datum: 2010-08-06 Tid: 08:30:06
Allmänt Kommentarer (1)
Hej, Idag är det äntligen fredag...vilket betyder att baby inte jobbar imorgon.
Denna vecka har jag inte gjort mkt på alls i tisdags var jag däremot i stinsen och köpte present till mor och baby, mamma fyllde 36 år igår Grattis i efterskott!
och baby fyller den 27:e.
Jag shoppade även ett lila linne från gina till mig själv, en deo och 2 nagellack :-D!

Vi har även äntligen fått hit min säng, och målat den bara lackningen kvar som jag ska fixa idag eftersom det måste stå ett dygn så passar jag på nu när vi ska till tärnsjö idag.

I tärnsjö så är Johan,Jessica och Jimmy så jag baby och helena ska dit och dricka lite öl/vin ikväll men kommer hem imorgon. Mys mys!
Måste även ta och berätta att jag gick upp samtidigt som bebisen idag alltså kl 7, när han åkte halv 8 så satte jag igång den första maskinen med tvätt, ska alldeles strax gå ner och sätta igång nästa, men innan så ska jag börja städa lite !



På bild är när baby är duktig och skruvar ihop sängen, bild på hur den blev efter om målning kommer!

RSS 2.0