Jag vill ha första advent!

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-23 Tid: 07:14:26
Allmänt Kommentarer (0)
Hej hej ,nu börjar man få lite jul känsla, det ska snöa idag och imorron och kanske på torsdag kommer inte ihåg!
och det ska bli minus grader så hoppas snön håller i sig till på söndag då jag och baby ska fira första advent :-)
Vi ska jul pynta dricka glögg och äta lussebullar och pepparkakor :-D

Ditt namn står skrivet i mitt hjärta och under står det föralltid!

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-22 Tid: 13:22:07
Allmänt Kommentarer (0)
Jag hoppas på att detta ska funka nu,Jag hoppas att du insett något nu...För det förhållande vi haft den senaste tiden har varit ganska så knakigt.
Igår försökte vi reda ut det...kom inte fram till så mkt men jag berättade exakt hur jag kände och ville, så hoppas på att det blir bra nu !
Jag älskar dig mer än livet, och jag vill att du ska komma hem från jobbet nu!


Du är mitt liv!


öppna dina ögon!

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-19 Tid: 20:54:35
Allmänt Kommentarer (0)
öppna dina ögon och se vad du har innan du förlorar det!
Är det mig det är fel på?
Är det dig det är fel på?
eller vad är det?
Så extremt jävla less på det här ,jag orkar inte längre om du inte klarar av att säga som det är och bevisa skiten någon gång,allt är alltid mitt fel!

Fuck this shit!

HAHA

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-18 Tid: 13:02:15
Allmänt Kommentarer (0)

3 mejl skickade om jobb!

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-17 Tid: 13:18:44
Allmänt Kommentarer (0)
Hejhej, igår kväll när jag och baby kollar på tv ...så kom jag plötligt på vad jag vill syssla med på dagarna...jag vill jobba med djur, och jag har försökt komma på hur länge som helst vad jag ska göra?! eftersom jag inte har någon veterinär utbildning osv. Igår kom jag på att jag vill syssla med hunddagis/pensionat. Så nu har jag suttit här och skickar 3 mejl till olika hunddagis runt om här...får hoppas på att någon svarar i alla fall :-)!

Men är det någon som kan komma med förslag på om man vill jobba med hästar vad man kan göra då? ingen jävla ridlärare...men vad kan jag då göra?! HJÄLP!


En kväll i ockelbo!

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-15 Tid: 14:56:51
Allmänt Kommentarer (0)
I lördags åkte vi till ockelbo för att jessica fyllde år..och det var överraskning för henne hon visste inte om någonting...så allt folk var hemma hos henne och jimmy vid halv 6 för att vara där när hon kom hem, hon blev riktigt överraskad.
Och när hon hade kommit så åt vi och drack lite, men vid kvart i 8 så gick vi till en hyrdbuss för att åka till gävle och bowla :-)...Jag förlorade som vanligt!
När vi hade bowlat klart var klockan 10 och då gick vi till någon krog som låg i närheten, men var bara där till kl 11 då vi åkte hem till dom igen för att dricka vidare...runt 6 på morgonen gick jag och rekan och la oss :-)
Va en super kväll i alla fall !

10 månader!

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-15 Tid: 14:29:22
Allmänt Kommentarer (0)
Igår var det den 14 november då hade jag 10 månader med min underbara pojkvän, gud vad jag älskar dig mitt hjärta!
Allt vi gått igenom under 10 månader , allt roligt vi har gjort tillsammans, alla onödiga bråk vi haft ! Allt varenda sak är sånt man kan sitta och tänka på och le om nu...Du är mitt allt och satan vad jag älskar dig baby du gör min dag och det ska du fortsätta göra!


Klippning och färgning!

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-11 Tid: 15:32:42
Allmänt Kommentarer (0)
Nu så har jag äntligen lagt i blonda slingor som det varit prat om ett bra tag nu, gjorde det nere på jossans praktik som var HELT gratis :-D
Klippte bara topparna och upp det lite så det syns inte så stor skillnad på men färgen ser man ju på , undra när nästa blekning blir av?! ;-) jossan?!
Gjorde även detta i smyg för stjärtis , han har sagt att han vill se mig ljushårig så hoppas han gillar det...det visar sig, nej nu ska jag skölja av kroppen sedan kanske det kommer en bild om jag orkar!


ÄTA MAT!

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-10 Tid: 18:06:43
Allmänt Kommentarer (0)
Nu ska jag laga mat och äta tills jag spyr tror jag är så jävla hungrig!

Vill även berätta att jag hatar er jag hatar er 3 speciellt mkt...usch och fy på er jag spyr...nej nu ska jag laga mat och sjunga hat låtar om er !


Hoppas snön kommer idag!

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-09 Tid: 07:13:29
Allmänt Kommentarer (1)
Idag ska det komma 5-20 cm snö...dock blötsnö men hoppas det stannar ändå fan vad jag längtar !

I alla fall så tog jag en promenad till mamma igår och sedan en promenad med diesel, sen satt jag bara och väntade på att klockan skulle bli 4 så jag fick skjuts hem,när jag kom hem började jag städa och det behövdes verkligen ,mår dåligt bara av att tänka på hur det såg ut här!
Det var så jävla äckligt det såg ut som det hade varit krig här,När baby kommer hem blev jag precis klar...typ så här 2 timmar senare. Förstå 2 timmar för att städa en etta då borde ni förstå!
Vi lagade mat och gick sedan till svärföreldrarna för att hämta mina presenter och resten av våra saker!

Så här får ni lite kort på mina fina presenter!


Tjusigt va?
Nej nu orkar jag inte skriva så mkt mer ...Tryck på bilden för större bild!

Helt död!

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-08 Tid: 11:36:45
Allmänt Kommentarer (0)
Hejhej helgen har varit riktigt bra, fredagen gjorde vi dock inte så mkt va hos svärföreldrarna ett tag och gick sedan hem baby somna och jag kollade idol osv.
Sovmorgon i Lördags sedan blev det städning av lägenheten, Provade sminka baby inför kvällens bravader :-) göra sig i ordning sen gick vi på middag hos svärföreldrarna igen ...Där jag fick födelsedags presente :-D en orkideé, sedan 2 ljusstakar i rosa en jätte fin skål i rosa och ett jätte fint fat i rosa :-D sedan servetter och  massor med ljus!!!
Skit bra tack så mkt för de..bilder på det kommer faktist!
Det bjöds på grymt god mat och efterrätt , efter det fixade vi oss för maskeraden och gick :-)
Baby drog skit tidigt som vanligt medans jag härjade till klockan 4, då vaknade baby så gick vi till shell ...sen somnade jag runt 6 och vakna lite till och från vaknade vid 9 halv 10 någon gång så åt vi tror jag och sedan gick vi till svärföredlrarna igen för att vänta på att vinan skulle öppna!
blablabla orkar inte mer...Nu kommer en bild på mig och baby från lördags!




Fredag,det betyder snart lördag!

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-05 Tid: 12:41:44
Allmänt Kommentarer (0)
Idag är det äntligen fredag så imorgon är det lördag och då ska vi på middag hos stjärtis nya föräldrar där även mitt lilla gull helena kommer,och hennes kille:-D ska bli så spännande!
Senare på kvällen blir det Halloween fest på borgen där man måste vara utklädd...babys dräckt sket sig så det ska vi också hinna med imorron införskaffa oss en ny, Själv ska jag vara en fe typ...

Dagen ska jag tillbringa hemma hos pappa med min käre syster i väntan på att baby kommer hem :-D, Vad vi skas hitta på idag är en gåta för det vet vi inte själva!



Imorgon får jag äntligen träffa Helena :-D


Bonde söker fru ♥

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-03 Tid: 20:23:04
Allmänt Kommentarer (0)
Dagen har jag haft med jossan och bengt, vi har ätit och bakat och så.
Fick lite tvätt hjälp av dom,så efter dom dragit så städade jag och tvättade klart och lagade mat...men har inte tid med er mer för nu ska jag se bonde söker fru äta chocklad och dricka cola :-)


Tjejkväll,myskväll och shopping!

PUBLICERAT
Datum: 2010-11-01 Tid: 11:17:51
Allmänt Kommentarer (0)
Hellu!
I fredags var jag som sagt hos malin och vi hade det jätte mysigt bjöds på god mat goda drinkar och god efterrätt, sen satt vi och lyssna på musik och snackade skit med andra ord så hade vi mysigt. När klockan var 11-halv 12 så gick jag jossan och eda ner på biffen där man träffade massa roligt folk var kvar tills stägningen som är vid 2...Då tog jag eda och jessica en promenad till jessica där baby,mika och martin mötte oss , Eda försvann och det blev tjafs mellan jessica och mika, så jag baby och martin gick hem martin till sig och vi till oss där jag insåg att det tagit 2 timmar att komma hem...

Lördagen vaknar efter 3 timmars sömn och mådde inte alls på topp men inte lägst ner heller , låg i sängen HELA jävla dagen och väntade på att det skulle bli kväll så jag kunde få kina mat :-D fick det runt typ 8 på kvällen och fy satan vad gott det var vi osmnade nog runt 12 båda 2.

Söndag och vi vaknade runt 8 eftersom att klockorna ställts tillbaka vi gjorde väll inte så mkt på förmiddagen baby hjälpe kim att byta däck på bilen och vid 2 åkte vi till preem en snabbis sen hem till mor min och sedan kista :-D Där det blev shopping för bådas del ,jag köpte en mössa, vantar 3 ,par troser och en skjorta mkt nöjd :-) medans baby köpte sig ett par jeans och en jacka ...mkt fint faktist !
När vi var klara så åt vi och sedan blev det bio...saw 3d...Se den INTE den sög !
Efter det åkte vi hem och kollade på tv och där typ slutade min perfekta helg :-D !



RSS 2.0