Blev ingen thailand som planerat.

PUBLICERAT
Datum: 2010-04-21 Tid: 11:37:17
Allmänt Kommentarer (0)

Nepp blidde ingen thailand :-/ ...men åker förhoppningsvis på söndag :-)

I alla fall vad har jag gjort den senaste veckan?! typ ingenting va på middag hos familjen skaldjur i fredags och i lördags 18 årskalas :-) i måndags så stor städade jag lägenheten, jag är så duktig!
Igår var jag på preem sista dagen bestämde jag mig för. Senare igår kväll skrev jag ett CV för jag ska börja söka jobb...måste ta tag i detta nu ska även ner till skolan och skriva ut mig helt och hållet !
Medans man får svar från alla jobb man ska söka så ska jag kolla upp en annan sak mer om det när jag har information :-).

Men slut pratat om det nu ska jag berätta hur lycklig jag är !
Jag har verkligen världens bästa pojkvän...Det finns ingen bättre helt enkelt!
Han är världens finaste dessutom och jag älskar honom mer än jag visste att man kunde älska någon.
Och i måndags kom han inte hem först 22.00 typ och jag har nog aldrig varit så glad att se honom förut :-O.
Undrar verkligen hur jobbiga mina 2 veckor i thailand blir utan honom.


Här är en bild som är 2 år gammal men lika söt var han för det!!
Älskar dig mitt hjärta ♥


Jag saknar dig redan.

PUBLICERAT
Datum: 2010-04-13 Tid: 06:10:49
Allmänt Kommentarer (1)

det är nu tisdag och jag åker på lördag. Jag saknar redan räkan på riktigt jag vill inte åka...klart jag vill åka men ändå så vill jag inte, men men det går säkert bra ändå:-) får se till att ha kul så tiden går FORT!!!

i fredags i alla fall så åt vi middag hos pappa, efter det så följde jossan och robin med hem till räkan och helena kom upp och min baby-korv.
dom satt kvar till halv 4 eller nått sånt. Vaknade upp tidigt på lördagen och jag vet inte riktigt vad jag och räkan gjorde på dagen, men sedan blev det as god mat hos familjen skaldjur :-)
Det var en riktigt trevlig kväll tkr jag vi har även skaffat hund :-D
eller ja om det funkar så har vi delad vårdnad på kelly, vi ska få ha henne på vardagarna...sjukt mysigt !
Räkan vaknade upp as tidigt på söndag morgon och går ut med kelly och jag somnar om men vaknar ungefär 40 min senare. Och då va jag så sjukt duktig och städade jätte fint !! sen åkte vi ner till gun kim och helena och hämtar en matta som gun har skänkt till oss :-) så nu börjar det bli riktigt hem trevligt tkr jag :-D...måste även skryta med att jag följde med baby till jobbet i söndag och spela cool xD
Efter att ha suttit där i max 2 timmar så åkte vi hem och hade mys kväll :-D me like!

Igår fyllde även mitt lilla hjärta Maritza eklöw år ! så grattis igen stumpan :-D <3

jag älskar Min rickard!


Nu är det inte långt kvar till sol och bad!

PUBLICERAT
Datum: 2010-04-08 Tid: 13:25:29
Allmänt Kommentarer (1)
Hej hej, på lördag är det en vecka kvar sen sitter jag på ett flyg till thailand sjukt underbart...men jag vill ändå inte!
Kommer sakna mitt hjärta så sjukt jävla mkt alltså...jag vill inte ens tänka tanken på att det närmar sig för varje minut...men men jag ska ha kul så tiden går fort helt enkelt och köpa en massa fint till honom :-D, ska även leta present till hans syster eftersom hon fyller år 4 dagar efter att jag kommit hem :-P trevlans då blire partey :-D right?!

Men men nog om det, jag har lov denna vecka skönt som stryk alltså i måndags var baby också ledig så vi åkte till kista och kollade runt i affärer lite och gick på bio, vi såg "flickan från ovan" ... En STOR besvikelse inte ett film tips må jag säga.
Jag tänker inte avslöja något men den var inte bra alltså...Sedan åkte vi förbi coop och köpte grejer för att kunna laga chili con carne :-D.
När vi kom hem så hjälptes vi åt och lagade mat mysmys!
sen gjorde vi inte så mkt mer, Tisdag jag vaknade halv 9 och gick upp för att städa iordning i lägenheten för det behövdes verkligen och jag har nog aldrig städat så noggrant där förut om jag ska vara ärlig drog ut soffan och sängen :-D duktig jag är !
Vid halv 12 gick jag hem till far och väckte syster och robin för att äta frukost.
gjorde inte så mkt mer den dagen förutom...jag har målat babys lägenhet, dock har jag bara målat vitt över det vita men kan lova att det behövdes! för när vi idag ska sätta upp en hylla som är krit vit behöver vi ju en krit vit vägg :-P ...men nu kommer mamma humer bli glad på mig sa räkan :-D great!

nej nu orkar jag inte skriva nått mer för jag ska börja kriga med att få ner hyllan nu :-O

puss på´t !

RSS 2.0