Jag hatar film...

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-28 Tid: 20:52:11
Allmänt Kommentarer (0)
Är det någon som har tänkt att i nästan alla filmer är det brudar som visar upp sina perfetka kroppar...alltid är det tjejer som ska visa upp sig men ta me fan är det nästan aldrig killar som springer runt nakna eller knappt ens halv nakna!
Jag tycker att det är ganska fel faktist, vrf är det inte lika för?!
På riktigt är det en sak som Jag stör mig på nått enormt mycket.

I alla fall så var midsommar en mysig kväll!
idag har jag varit med maritza :-) orkar inte skriva något mer...

hur mycket är nog?!

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-25 Tid: 01:25:29
Allmänt Kommentarer (0)
Jag älskar dig så tanken på att du skulle lämna mig gör ont!
du försår inte hur mkt jag älskar dig baby, du är världens bästa det ska du ha klart för dig.
Det sista jag vill är att du lämnar mig, så du skulle bara våga...Det värsta jag vet är när vi bråkar!
så frågan här är hur mkt kan man älska någon tills det är tillräckligt?!
när är det nog?!
det är nog ingen som vet...för jag älskar dig så sjukt mkt går inte ens att förklara...men du är bäst helt enkelt!


Nej nu ska jag sluta med mitt inlägg som ingen ens bryr sig om...men ja!

torsdag och vädret är toppen!

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-24 Tid: 10:48:01
Allmänt Kommentarer (0)
Äntligen är det bara en dag kvar till midsommar!
Igår gjorde jag inte så mkt städade hos farbror henrik och sedan mötte jag malin och vi drack vin och åt jordgubbar ute i solen ! :-D supermysigt! baby kom och hämtade mig där så gjorde vi inte så mkt mer.

Idag är det superbra väder igen..hoppas det håller i sig tills imorgon :-D, i alla fall så kommer nog baby hem tidigt idag också så vi skulle kanske åka och bada då,men vet inte riktigt vi ska i alla fall vara hemma hos pappa klockan 6 för att min lillebror fyller 3 år idag :-) efter vi har varit hos pappa så ska vi hem till korven somm fyller 18 hela år :-P!
marre ringde nyss så ska ner till dom/tony vet inte vad man ska säga...men det blir väll marre och christers idag, ska i alla fall ner dit och leka med vovvsarna!

ser ut att bli en toppen dag igen med andra ord!

You ever love somebody so much You can barely breathe.

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-23 Tid: 19:37:11
Allmänt Kommentarer (1)

it sucks to sleep without my baby!

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-22 Tid: 21:15:58
Allmänt Kommentarer (1)
Hello, tisdag idag...men tänkte faktist börja med gårdagen.
Ja när jag vaknade blev jag sjukt ledsen av vädret :-/,men efter bara en timme typ så klarna det upp och solen sken, så jag och maritza bestämde att vi skulle köpa glass och gå hem till henne och sola lite grann.
Så runt 1 så möttes vi vid centrum för att köpa glass blev även coca cola :-) mums!
När vi kom hem till henne så satte vi oss ute i solen och pratade om sommaren för våra planer vi har :-)!
efter ett tag blev det sjukt jädra varmt så det var bara att ta av sig tröjan och sola järnet :-D, Baby kom även och hämtade nycklarna för att åka hem och duscha för att sedan hämta mig så vi kunde åka på willys och handla :-).
Vet inte riktigt vad klockan var när han kom och hämtade mig hos marre, vi åkte i alla fall till willys och handlade sedan blev det hem och käka och ta det lungt...helt enkelt en perfekt dag!
På bild maritza!


Denna dag alltså tisdag har jag tillbringat med malin...vi har väll mest solat, gick till centrum tog en promenad med marre därifrån till vivo...sen gick jag hem till pappa och åt middag och sen gick jag hem mer än så va det inte typ...baby ringde även och sa att han ska försöka komma hem runt 2 imorron:-) mysigt!!
Idag fyller min söta svärmor år så grattis gun!
på bild jag och chili!


söndag och årets första kalla dopp!

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-20 Tid: 21:09:21
Allmänt Kommentarer (0)
Hej hej orkar inte skriva något om helgen faktist ska bara ta och berätta att jag baby och helena tog årets första dopp idag och det var riktigt kallt!
imorgon är det måndag och jag hoppas solen skiner och att mina betyg kommer ! för då blir det arbetsförmedlingen på tisdag!
nu ska jag kolla på film med mina 2 bebisar!


Fredag och en vecka kvar tills midsommar!

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-18 Tid: 06:32:02
Allmänt Kommentarer (0)
God morgon, klockan är 20 över 6 och jag är vaken...baby gick upp vid 4 för att åka till jobbet,då vaknade terrositen själv upp...snark! så att somna om var ju omöjligt!
Bara för att jag skrev så kom han precis och la sig brevid mig och gosa! men tänker inte somna om nu ändå,ska hoppa in i duschen senast 7 för att vara hos pappa runt 8, Ska med jossan till lillebror dagis och skola in honom.
Hoppas baby slutar tidigt idag :-),hoppas även på att vi ska grilla hemma hos far idag.Har inte pratat med pappa om de än men..ja!

går dagen i alla fall då, vaknade upp vid halv 10 och började leta jobb hittade 2 cafe jobb inne i stan som lät roliga...ett vet jag garanterat att jag inte får för man va tvungen att ha utbildning och 2-3 års erfarenhet, på det andra är nog inte heller så troligt men man kan ju alltid prova...vid ca kl 12 väckte jag korven så käkade vi lunch och väntade på tapio.
När tapio kom och hämtade oss så åkte vi först till hennes mamma och sedan till fia, När vi var hemma hos fia bestämde vi att vi skulle åka upp till pia och köpa glass eftersom det var så otroligt fint väder ute.
När vi hade suttit där ett tag så åkte vi hem och klockan var väll halv 4 kanske och strax innan 4 kom min lilla baby hem som hade sovit i karlstad dagen innan:-).
Vi lagade väll mat och lyssnade musik somnade i typ 2-3 timmar,vaknade av att han gick på toa...Sedan bestod kvällen av mys och hey baberiba!

nej nu blire gosa lite med chili innan jag hoppar in i duschen.

You're kisses could get me high♥

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-16 Tid: 11:38:30
Allmänt Kommentarer (0)
Håller på att tvätta...nu igen, ska alldelles strax gå ner och stoppa in det i torktummlaren.
väntar även på att korven ska komma hit sendan ska vi sola!
måste även gå ner och handla det sista till middagen som består av pasta carbonara :-) mums!

I alla fall igår när jag och baby kollade på film igår så låg jag och kollade på honom och när han kollade upp på mig...det går inte ens att förklara känslan jag fick, jag blev helt kallsvettig och nervös med fjärilar i magen. Just då insåg jag att jag har fan världens finaste och bästa kille! och han är bara min också !!
Rickard du är bland det bästa som hänt mig och jag älskar dig!

Nej nu ska jag fixa tvätten sedan städa lite innan korven kommer !


Andra natten med Chili!

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-15 Tid: 10:36:58
Allmänt Kommentarer (0)
Andra natten har varit perfekt han har legat och sovit hela natten och inte sagt ett ljud utom imorse när han ville gå på toa och räkan hade råkat stänga dörren dit.

Baby är ledig idag sköt som satan :-D igår kom min käre kusin saga och hennes kille till bålsta, så dom 2 kom hit och höll mig sällskap...efter ett tag kom baby hem och efter yttligare ett tag kom Helena hit med rester från deras mat som var lax...så det fick Chili!
när alla hade dragit gick jag och baby hem till far och lånade filmer, kollade film och sedan sov :-)

vaknade vid efter 10 någon gång.



en bra låt som baby fått mig att lyssna på :-)

Chili.

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-14 Tid: 16:43:40
Allmänt Kommentarer (0)
hej hej på er, I fredags var jag som sagt barnvakt åt matti till kl 2 kanske?då kom baby och hämtade mig så åkte vi hem men han drog nästan lika fort igen mot skokloster och sov kvar där, jag gick hem till pappa igen för att äta sen hem och sov typ vid halv 10 tror jag.

Lördagen gick jag upp vid halv 7 sädade och fixa för att moa och agnes mina små söta systrar skulle komma förbi vid halv 9, dom åkte hem vid halv 12 kanske...vid 2 ringde baby mig och bad mig komma till skokloster så gjorde mig iordning för att ta 3 bussen till skogen, fast jag åkte hem till min älskade malin. Vi gjorde inte så mkt gick ner mot öltälten för att möta stjärten vid kl 5 tror jag, då bestämde vi oss för att åka på bio istället så..jag malin baby och tompa åkte mot kista för att se a-team som faktis var bra :-)!
kom hem vid 10 typ så gjorde vi inte så mkt mer gick och la oss typ.

Söndag och inget hände...men plötsligt ringer min tele och det var tapio som sa att min katt skulle komma på kvällen :-D happy face!

så nu har jag min lilla baby katt vid namn Chili sjukt söt är han så slevar upp en bild på honom!


Fredag igen

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-11 Tid: 11:32:08
Allmänt Kommentarer (0)
Hej hej nu har helena äntligen tagit studenten, det var riktigt kul tkr jag!
åkte till stan och kollade på hennes utspring, när hon åkte flak stannade jag och baby i stan och väntade på henne för att sedan ta tåget till bålsta med henne, när vi kom till bålsta stod johan på station så åkte vi till deras mormor som inte var så läskig som jag trodde att hon skulle vara!
det bjöds på god mat och sjukt god tårta! vet inte riktigt vad klockan var när vi kom hem men riktigt kul kväll var det!

igår kom helena upp hit på morgonen efter ett tag gick vi ner till henne, då skulle vi tydligen åka och äta lunch hos deras mormor...satt där och åt god at och tårta igen :-) sen åkte vi hem...och jag har gjort en hemsk sak, jag råkade döda en nyckelpiga med mina fingrar och så började jag gråta!
efter ett tag somnade jag och gjorde inte så mkt mer sen när jag vaknade kollade på film med baby på kvällen i alla fall!

idag åkte baby till jobbet halv 8 kanske? och jag ligger nu och väntar på att pappa ska komma för att jag ska vara barnvakt åt matti nu ringe han så måste springa ner byebye

Jädrar!

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-07 Tid: 17:59:09
Allmänt Kommentarer (0)
Nu är det måndag 2 dagar kvar till helenas student och jag är taggad som aldrig för!

Idag har i alla fall jag och helena vart på arbetsförmedlingen men då var det något fel på datorerna och manv ar tvungen att ha leg med sig...så nytt försök imorgon :-)
när vi var klara där gick vi till malin och hämtade en kläning som jag ska låna...efter det blev det en promenad hem för att städa/tvätta!
Och nu är man äntligen klar :-D så sjukt skönt!
Om ca en och en halvtimme kommer baby hem,så vad ska jag göra så länge? ingen som vet.

i alla fall i helgen har vi varit i torpet som var skit mysigt!

men orkar faktist inte skriva något mer nu!

Torsdag och jag älskar vädret.

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-03 Tid: 17:23:49
Allmänt Kommentarer (0)
God eftermiddag :-), Denna dag har jag färgat Malins hår fått en väska som jag är kär i också :-D, Fick även veta att våran lilla katt kommer på måndag :-D happyface!
jag har så sjukt ont i huvudet så jag tror jag spyr!
nu står maten och väntar på att baby ska komma hem så vi kan äta, idag bjuds det på kycklinggryta :-) mums...men den smakar inte så mkt just nu...hoppas det blir smak snart då ;-)
Vädret idag har varit toppen :-D skönt som satan!

orkar inte skriva så mkt mer, lägger upp en sjukt fin bild på babys sjukt fina tatuering xD inse ironin...men jag gillart!


Gud vad jag älskar min lilla baby!

oh yeah!

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-02 Tid: 13:02:52
Allmänt Kommentarer (0)
hejhej idag har jag varit duktig, gick upp vid halv 7 för att följa med jossan till centrum.
Skulle även till arbetsförmedlingen, och när jag väll kom dit så vad´r det stängt :-o tydligen stängt varje onsdag...så nytt försök imorgon!
kom nyss hem i alla fall ska väll försöka få ork att städa igen sedan kanske laga mat till stjärten tills han kommer hem, beror på vad han är sugen på idag :-)
ska även försöka få låna tvätt nyckeln av martin :-P.
Och jag har en rolig sak att berätta om en vecka ungefär kommer katten och idag ska jag och baby åka och kolla på ett litet hus :-D happyface..jätte mysigt litet hus :-d
men nu orkar jag faktist inte mer!
byebye

Nehep

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-01 Tid: 16:24:48
Allmänt Kommentarer (0)
Dagen blev inte som planerat i alla fall...hann aldrig gå till arbetsförmedlingen idag...men imorron ska jag lägga manken till och gå dit faktist, nu har jag bestämmt mig för de!

träffade i alla fall mina umgdommar marre och robbin, träffade även min favorit gullunge malin :-D toppen dag!
handlade lite mat och åkte hem med det.
sedan kom linus och hämtade mig så åkte vi och käkade lunch på napoli :-), när vi hade käkat åkte vi och hämtade modou hos honom och åkte därefter till centrum...jag hade glömt köpa vitlöksbröd till middagen, middag består av couscous sallad som stjärten har beställt och vitlöks bröd :-).
när vi lämnade centrum följde linus,adam och shady med upp på en cigg och nu åkte dom för ett tag sedan.
pratade nyss ganska länge med gullungen marre :-D
Stjärten kommer inte hem först om typ 1 och en halv timme :-/ så vad ska jag göra nu?
funderar på att dra en dusch och börja med maten lite smått om ett tag...men så blire icke jag kollar väll på tv ett tag till och sedan blire att laga mat,ska även över till martin och fråga om jag får låna hans tvättnyckel.

fick även inbjudningskortet till helenas student :-D wiiie! som jag längtar alltså!

nej nu ska jag försöka komma på något vettigt att göra så tiden går!

byebye

Snart smäller de!

PUBLICERAT
Datum: 2010-06-01 Tid: 09:46:28
Allmänt Kommentarer (0)
Hejhej! igår så hjälpte jag mormor med lite små skit, baby kom hem tidigt !!! :-D gjorde inte så jävla mkt ..
i alla fall idag är det tisdag, ska alldelles strax röra mig mot centrum och gå till arbetförmedlingen tänkte jag ska även träffa mina små söta ungdomar marre och robbin kl halv 12 :-), tänkte även åka och handla mat med min käre mormor idag om det skulle gå för sig :-P!


Och nu jävlar närmar det sig...en vecka och en dag sedan blire student firande på riktigt och jag längtar verkligen sjukt mkt :-D ska bli skit kul! tummen upp på det! gllagillagilla :-D

undrar även när min stjärt kommer hem idag...hoppas han kommer tidigt :-D!



Nej nu ska jag städa lite innan jag går :-)!

RSS 2.0